27 Haziran 2010
Boykot  bahane Vadide King ޞahane

Boykot bahane Vadide King ޞahane

?Siz insanlara iyiliği emredip kendi nefsinizimi unutursunuz?

Elbette pazarda Musevi  Hıristiyan  bilmem ne berduşta olsa gelip malını satsın Müslüman mahallesinde. Benim ona itirazım yok ama bir türlü teslim olma konusunda direten  Müslümanlara  ne demeli.

İslam Coğrafyasında elini kana bulayan sermayelere müslümanım diyenlerin ortak olduğunu duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm. Sultan Süleyman?a kalmayan dünya ne size nede bana kalmaz. Bu gün çok para kazanıyor olabiliriz. Ama unutmamak lazım dünya 3 gündür dün bu gün ve yarın arkadaşlar dün gitti bu gün bize bağışlanmış bir zamandır yarının nelere gebe olduğunu bilemeyiz. Ama unutmayın haram yiyenler harami kovamaz diye bir tabir vardır.eğer emperyalist sermayenin İslam topraklarında işgale son vermesini istiyorsak onu besleyen ekmeği yemeyeceğiz satmayacağız ve sattırmayacağız ve bu zulme karışmış kardeşlerimizin elinden tutup çekmemiz gerekir.   

İsrail Amerikan İngiliz al birini vur ötekine ne farkı var Allah aşkına. Yıllardır tonlarca kağıt harcadık bastırdık boykot mallarıdır diye ama simit sarayının etki ettiği kadar bir etki sağlamadık aslında alternatifini üretip en iyi malı üretmek görevimiz iken? hatta içimizden çıkanlara destek olup kalitelerini artırmak ve Pazar paylarını yükseltmek yerine popüler diye kar getirisi var diye eli kanlılarla kanka yada orti  olmak yakışmadı.

Bizden birilerinin bu işe bulaşmasından duyduğum memnuniyetsizliği bir şekilde dile getirerek mercimek tanesi kadar olan imanımla(buğz)  yarabbi biz uyardık diyebilmek için bu faaliyetin yaşandığı binayı Başakşehir?in 3. Kötü binası olarak  ilan ediyorum.

Mehmet Gülcan / ayayuruyus@hotmail.com
Bu yazı 2335 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur