13 Haziran 2010
Aya Yürüyüş 1

Aya Yürüyüş 1

Başakşehir ;in Duyarlı İnsanlarına

Fasılalarla sizinle birlikte olacağız. Öncelikle selam ve saygılarımı sunuyorum.

Neden ;Aya Yürüyüş ;:  kalıpları kırmak ; egoları yerle bir etmek ; menfaatleri ortadan kaldırmak ; kirli ilişkileri ortaya çıkarmak aya yürüyerek gitmek kadar zor. Bundan dolayı köşemizin adı ?Aya Yürüyüş?.  

Bu yürüyüşte Başakşehir sakinleri ile birlikte olmak beni çok mutlu edecektir. Başakşehir ;in dertlerine ve şikayetlerine beraber çözüm arayacağız. Gün gelecek güncel yazacağız ; dünyadan yazacağız ; etkinlikleri yazacağız ; Başakşehir?de oturanların lehine makul mantıklı olan her şeyi yazacağız. Politika ; spor ; magazin ; siyaset...  

Ama ortak yazacağız ; dertlerimize ortak çareler arayacağız ; organize olacağız. Biz biliyoruz ki organize olmuş 1.000 kişi ; organize olmamış 10.0000 kişiyi idare eder.

Birinci emir: Organize olacağız. Neyi yazmayacağız:Yalan ; iftira. Mertçe sorular soracağız ; cevap verirlerse yayınlayacağız. Cevaplar makul ve mantıklı olacak ; net olacak ; muğlak olmayacak. Çünkü biz net soracağız. Bizim için nezaket ; hep artı bir değer olacak. Sivil toplum kuruluşu gibi çalışacağız.

Yeni bir kampanya başlatıyoruz: Yapılaşmanın daha iyi bir şekilde olabileceğini göstermek adına ilk kampanyamız: Başakşehir ;in en kötü yapısını seçiyoruz.

Sizlerden fotoğraflarla  bina bilgilerini bekliyoruz. En sonunda bir anket yapacağız ve en kötü binayı belirleyeceğiz. Benim favorim Kalamış ve Kanlıca siteleri arasına yapılan yeşil katili otopark ve lokal.   

Mehmet Gülcan  ayayuruyus@hotmail.com

Yayınlanan Yazıların sorumluluğu yazarlara aittir.

Bu yazı 2369 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur