17 Eylül 2022
Getat (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) Yöntemi Tek Başına Yeterlimidir.

Getat (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) Yöntemi Tek Başına Yeterlimidir.

Merhaba Dr.İrfan Balcı ben,

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. Pratisyen hekim olarak özel ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde çeşitli sağlık kuruluşlarında görev aldım. Yaklaşık on yıl önce bir meslektaşımın sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar ile Getat (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) serüvenim başladı. Önceleri olumsuz olan düşüncelerim araştırdıkça ilgiye dönüştü.

Getat uygulamaları için gerek Sağlık Bakanlığı ve gerekse özel kurumlardan çeşitli profesyonel eğitimler aldım ve halen almaya devam ediyorum. Gelişim ve değişim sonu olmayan bir yol. Eğitimlerim daha çok bilinçaltı düzenleme teknikleri üzerinde yoğunlaştı.

İnsan günlük hayatta hareketlerini bilincini kullanarak oluşturduğunu sanıyor, ancak bu konuda yapılan araştırmalar gösteriyor ki hareketlerimize yön veren, bizi harekete geçiren bilinçaltımızda depolanan bilgiler, deneyimler.

Biz bilincimiz ile bilinçaltını etkileyerek günlük hayatta yaşadığımız birçok soruna çözüm bulabiliyoruz. Korkular, kaygılar ve kötü alışkanlıklardan kurtulmak bunlardan birkaç örnek.

Getat yöntemlerini modern tıbbın yerine geçecek alternatif olarak değil sağlık kuruluşlarında Tıp doktorları tarafından verilen tedaviye destek vermek ve duygusal yönden tamamlamak için kullanılırsa amacına ulaşır. Modern tıp uygulamaları terk edilerek sadece Getat yöntemlerini uygulamak doğru bir yaklaşım değildir. Adından da anlaşılacağı gibi tamamlayıcı uygulamalardır. Herhangi bir sağlık sorunumuz olduğunda ilk başvuru sağlık kuruluşuna olmalıdır.

Değişim ve gelişim ancak kişi kendisi isterse başarıya ulaşır. Değişim ilk başladığında oldukça yüksek çaba ister. Kişiler sorunlarını çözmek için çaba sarf ederken ilaç kullanmaksızın tamamen doğal yöntemlerle çözüme katkıda bulunmak uygulamalarımızın temelini oluşturur.

Getat yöntemleri doğru zamanda doğru şekilde uygulandığında hayatımızı daha rahat daha sağlıklı yaşamak için kullanılacak doğal yöntemlerdir.

Bu köşede belirli zamanlarda sizlerle bir araya gelerek uyguladığımız Getat yöntemleri ve bunların yaşantımızda ne gibi sorunların çözümünde katkı sağladığı hakkında paylaşımlarda bulunacağım.

Sağlıklı günler yaşamanız dileğiyle hoşça kalın.

Dr.İrfan Balcı

@bizailedanismanlik

 

Bu yazı 1545 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur