03 Temmuz 2013
İçimizdeki Beyinsizlere Dikkat

İçimizdeki Beyinsizlere Dikkat

“Allah’ım içimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak mı edeceksin”  Her dönemde olduğu gibi yaşadığımız bu günlerde de geminin dümenine rotayı bilen‚ gemiyi her türlü hava şartlarına rağmen doğru limana yanaştırmayı bilenler varken‚ su içmek için gemi dibinde delik açanlar bulunmaktadır.

Kendilerini  İslamcı olarak tanımlayan bizler‚  zaman hızlı aksa da kısa bir süre önce birilerinin nasıl kötü yolda olduğunu halkın kaynaklarını nasıl iç ettiklerini  bizlere yapılan zulümleri anlatıyorduk.  

Ancak Allah’ın iktidarı nasip etmesi ile çekilen zulümlerin sıkıntıların halka yaşatılmaması yönünde adım atılması‚ halkın kaynaklarının iç edilmemesi yönünde çalışmamız gerekirken içimizden birileri gemiyi delmeye başladı. Halende devam etmekte. Gemi kaptanı ve samimi insanların ortaya koyduğu efordan kemirgen gibi beslenenler  bu kaynak hiç bitmeyecekmişçesine konrolden çıkmış hunharca saldırıyorlardı.

Kadiri mutlak olan Allah‚  “gezi”de erken titreşim gönderdi. İşte o gemiyi delenleri  tam bir panik havası kapladı. Ellerinde ne varsa  hemen gizlemeye denize  ( Bahçeşehir Gölete) atmaya başladılar. Çünkü “gezi”de ki erken titreşim kendilerini yakalayacaktı.

Hemen kaptanın arkasına saklandılar dalgalı denizden emin bir limana kendilerini yaklaştırsın diye.

ޞunu iyi bilmek gerekir ki  “ateşten bir çukurun kenarında iken sizi ordan o kurtardı.  Allah‚ aklınızı başınıza almanız için içimizde Allah ;ın ipine sımsıkı sarılanlar sayesinde‚  üzerinizde ki  nimetini hatırlattı.”

Umarım akıllanırsınız.

Bu yazı 1971 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

Başakşehir Times | 03-07-2013 22:00:00

Hayır dostum onlara göre halk bir şey bilmez.Kral Mevlüt her şeyi iyi bilir.Çünkü 398 trilyın ;a (Eski Para birimi ile)yön veren zat-ı muhterem yarı aç yarı TOK yatan bizlerin seviyesine iner mi hiç? Siz ona göre KIYTIRIK bir WEB sitesinizin BEN de TETİKÇİ GAZETECİYİM.Bir gün kepini önüne koysa ben nerede yanlış yapıyorum da insanlar beni eleştiriyor dese inanın sorun çözülecek. Ama enaniyet ve NEFİS ön plana çıktığı için o KRal hazretleri bizi anlamazzz.Allah akıl fikir versin diyelim.


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur