29 Kasım 2011
CHP Başakşehir?e Taze Kan

CHP Başakşehir?e Taze Kan

CHP Başakşehir Gençlik Kollarına Atanan Yeni Yönetimle Konuştuk? İşte enerji dolu yeni yönetim kurulunun Başakşehirle ilgili düşünceleri ve hedefleri;

Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarım gençliğimize? partimize? ülkemize hizmet etme amacıyla bir araya geldik.
Birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışmalarımızı yürütmek? almış olduğumuz görevin sorumluluklarını

yerine  getirmek tek gayemiz. Düşünen? üreten? gençliğin hakkını arayan ve ilçe gençliğimizin sorunlarına çözümler bulan bir ekip olmayı hedefliyoruz.

Bölgemizde örgütlü ya da örgütlü olmayan gençlerin büyük bir kısmında; siyasetin gençlere kapalı olduğu? gençlerin kendini ilgilendiren konularda dahi söz sahibi olamadığı düşüncesi hakim.

Biz tüm enerjimizi bu düşünceleri değiştirmek için sarf edeceğiz. En alt kademeden en üst kademeye kadar her yerde gençliğin temsilinin olacağı bir yönetim anlayışı hedefliyoruz. Başakşehir İlçe Başkanımız Özgür Karabat?ın da her defasında dile getirdiği gibi;

"Gençlik gelecek?  gelecek de bizlerle özgürleşecek."

Unutmamak gerekir ki? toplumu dönüştürmenin yolu gençliğin enerjisinden geçer.

Başakşehir çok büyük ve dağınık bir ilçe. Bu dağınıklık sadece mahallelerin birbirinden bağımsız yerlerde olması ile sınırlı değil.  Başakşehir bölgesinde gençlerin kültürel? sosyal? etnik bir dağınıklığı da söz konusu.

Bahçeşehir ;de bulunan gençlerin siyasete bakış açısı ile orta mahallelerde oturan gençlerin bakış açıları birbirinden oldukça farklı.

ޞu anda her mahallede örgütlü gençlerimiz mevcut ancak bizim amacımız bu gençlerin sayısını ve katılımcılığını arttırmak.

Farklılıkları bir araya getirmek ve ortak bir gaye için mücadele etmelerini sağlamak.

CHP BAޞAKޞEHİR GENÇLİK KOLU

20111130__3807947040

RECEP KARAKOÇ (Başkan)
Burcu Özkan
Erman Türker
Anıl Çeliker
Serap Diril
Aşkın Tuna
Gönül Gül
Bahtiyar Pala
Mahir ޞen

Sevgilerimizi üzüntülerimizi birlikte paylaşacağız diyen CHP Başakşehir gençlik kolu başkanı Recep Karakoç yönetim kurulu üyesi Serap Diril?e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

20111130__8471032977

20111130__2010919452

Mehmet Hammutoğlu / www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 2439 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur