26 Şubat 2011
SALLANMADAN SİGORTA YAPIN..

SALLANMADAN SİGORTA YAPIN..

Gün olmuyor ki dünyamızda deprem haberi almış olmayalım Allah bizlere 99 depreminin acısını bir daha yaşatmasın. Deprem olunca yıllarca yaptığımız birikimlerle elde ettiğimiz evlerimiz bir anda yok olabilir yada maliyeti yüksek kapsamlı bir tadilata ihtiyacı doğabilir. Geride kalanlar veya bizler için deprem yaralarının sarılması gerekmektedir. Çünkü her halükarda hayat devam edecektir.   Maddi kayıpları en hızlı ve doğru karşılayan sistem sigortadır.

DASK ;ın muhtemel deprem hasarları için yeterli ödeme gücü vardır. DASK ;ın tek bir olay için ödeme kapasitesi bu yıl 4 ;5 milyar TL  düzeyindedir ve bu tutar DASK portföyünde muhtemel en büyük hasarı karşılayacak şekilde belirlenmiştir.

DASK ;ın ödeme kapasitesinin kamu bütçesi ile ilşkisi yoktur. Bu kapasite ;DASK ;ın kendi öz kaynaklarından ve uluslararası reasürans şirketlerinden sağlanan korumadan oluşmaktadır.DASK faaliyetlerini Hazine Müsteşarlığı ; nın genel gözetimi ve denetimi altında yürütmektedir.

Sadece tam hasar için değil kısmi hasarlar için de tazminat ödenmektedir.Kısmi hasarlar çok daha sık meydana gelmektedir.Sigortayı bir yerlerde sorsunlar diye beklememek gerek ;Zorunlu Deprem Sigortası ;nı yaptırmamanın en büyük müeyyidesi ;deprem meydana geldiğinde güvencesiz kalmaktır.

Zorunlu Deprem Sigortası Poliçesi bir yıllık olarak düzenleniyor ve her yıl yenilenmesi gerekiyor. Zamanında yenilenirse primde yüzde 20 oranında yenileme indirimi sağlanıyor.Apartman yönetimi tarafından toplu sigorta yaptırılması ;hem yüzde 20 toplu sigorta indirimi kazandırıyor hem de yenilemeler daha kolay yapılıyor.Yenileme indirim ile birlikte toplamda yüzde 40 a yakın indirim sağlanıyor.

Siz de DASK sigortanızı yaptırın rahat uyuyun...

AYޞE BİLGİN Sigorta Aracılık Hizmetleri TIKLAYINIZ

Bu yazı 2262 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur