25 Eylül 2010
Namazınız Kılınmadan? Namaz Kılın

Namazınız Kılınmadan? Namaz Kılın

Daha Öncede Aynı Köşeden Sizlere Namaz Reklamları yayınlamıştık ama şimdi sizlere bir site tavsiye edeceğiz konu daha geniş kapsamlı işlenmekte

Teknolojinin geliştiği ve insanların hızlı hayatlarında zevklerinden feragat etmeyerek nerdeyse yer vermekte zorlandıkları  namaz dikkat çekici reklamlarla insanların gündeminde yer alması sağlanıyor.

Bu güzel çalışmaları BaşakşehirRehberi. Com?da  sizlerle paylaşmak istedik.

Daha önce Her ne durumda olsak dahi  ?Ne Zaman Ezanı Duysam Derim ki; Namazdan Sonra Tamamlarım?  Sloganı ile çekilen videolar bulunuyordu.

Bu videolarda ?Namazın Kılınmadan? Namaz Kıl? Sloganıyla namaz insanların gündemine taşınıyor. Aynı konuda bir çok video barındıran site Arapça çekilmiş videoları söz olarak anlaşılmasa da genel olarak her ne yapıyorsan yap ezan okununca namazın kılınması ve sonradan hayata devam edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Ayrıca bazı videolarda ölüm sonrası namaz kılınması gerekirken namaz vaktinde yapılan işlere duyulan pişmanlıklar işlenmiş.

Sitenin açılış sayfasında bulunan videolarda Bader ve Nawaf adlı gençler bir trafik kazasında hayatlarını kaybediyorlar. ölüm sonrası çekilen videolarda "işte benim hayatım ve tercihlerim" işlenmekte. Bader? kendisiyle dalga geçilmesine rağmen namazları vaktinde kılmanın verdiği mutlulukla şükrediyor. Navaf ise namaz için uyaran annesini aldatması ve telefon konuşmalarında geçirdiği uzun vakitlere duyduğu pişmanlık işlenmekte.

Videolar Arapça bilen arkadaşlar için çok etkileyici olacağını düşünüyorum. özellikle arapça bilenler için sitenin Facebook grubunda bulunan site videoları bölümünde videolardan yapılan derleme üzerine ; Kuran ;ı Kerim ;den ilgili ayetlerin okunması oldukça etkileyici. 

Çok İlgi çekici videolar İçin Tıklayınız  www.aqimsalatak.com (namazınıkıl.com)

Söz Konusu Sitenin Facebook Grurubuna Katılmak İçin Tıklayınız


Bu yazı 2545 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur