26 Şubat 2010
KUTUPDER ;den Sevindiren Sosyal Sorumluluk Projesi

KUTUPDER ;den Sevindiren Sosyal Sorumluluk Projesi

Kutupder Başkanı Murat Çalık ; sivil toplum örgütlerinin sadece toplumsal sorumluluk alanlarıyla ilgili çalışmalar yapmaması gerektiğini ; üstlenecekleri sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmeleri gerektiğini kaydetti.
Uzun yıllardır felçli olduğu için hayatı zorluklarla geçen ; Sultan Kesim Annemize akülü ve full otomatik olan tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ; yaptıkları bu hediye ile hem topluma ; hem de sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına örnek olduklarını dile getiren Murat Çalık ; ?Sultan Kesim annemiz ; felçli olduğu için gerçekten güç şartlarda hayatını idame ettiriyordu.

Biz de Kutupder olarak ; Abana Belediye Başkanı Sn. Rıdvan Oyar ; Abana Kaymakam vekili Sn. Naci Kütükçü ; Bozkurt Devlet Hastanesi Müdürü Sn. Muzaffer Küçükoğlu ve Sultan Annemizin Kıymetli Komşuları ile birlikte ; sorumluluk vizyonumuz ve misyonumuz gereği ; Annemizi Evinde ziyaret ederek ; akülü ve full otomatik olan tekerlekli sandalyesini Hediye ettik. Kutupder olarak Sultan Kesim annemizin bu derdine bir derecede melhem olmaya çalıştık? diye konuştu.

Kutupder ?in bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirten Murat Çalık ; ?Maalesef ; Büyükşehirlerin hayhuyu ; çalışmak ve ekmek parası kazanmak derdi telaşı ; gündelik yaşam ; bizleri birçok şeyden uzaklaştırıyor. Yaşadığımız vahşi kapitalist düzen ; insanlarımızın arasında olması gereken sosyal dayanışma ve kaynaşmayı bizlere unutturuyor. Komşuluk ilişkileri bitiyor ; insanlar en yakınlarını ; akrabalarını ; anne babalarını bile aramıyorlar ; sormuyorlar ; hal hatır etmiyorlar. Bizler ; bu sosyal dayanışmayı ; toplumsal kaynaşmayı sağlayacak çalışmaları Kutupder olarak sürekli gündemde tutacağız. Toplumumuzun genetik kodlarında var olan ; fakat unutturulmuş değerlerimizi yeniden hatırlatacağız. Birbirimize yardım etmenin ; hastalarımıza yardım etmenin önemini ortaya koyacağız? açıklamasını yaptı.
Bu yazı 1655 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur