15 Şubat 2010
14 ޞubat Bahane İndirimler ޞahane

14 ޞubat Bahane İndirimler ޞahane

Bunlardan biri de 14 ޞubat ;ta kutlanan Sevgililer Günü. Bu vesile ile 14 ޞubat vesilesiyle birçok mağaza indirime gidiyor. Her yer kırmızı kalplerle süsleniyor ; kalpli pastalar ; tişörtler ; çantalar ; takılar ; nevresim takımları ; perdeler vs. vitrinlere taşınıyor. Hal böyle olunca ; ister istemez kadınlar ve erkekler birbirinden hediye bekliyor. "Hayır ; bugünü kutlamayız ; kapitalizme hizmet edenlerden olmayacağız." diyenler de yok değil. Kişilere özel bir gün olmadığından haksız da sayılmazlar. Fakat yine de bu indirimlerden yararlanıp eşini ; nişanlısını ; sözlüsünü mutlu etmek isteyenler ve hâlâ ne alacağına karar verememiş olanlar için hediye alternatiflerini derledik.

KADINLAR İÇİN HEDİYELER

Eşarp: Bu sezon renkli ve şık tasarımları ile öne çıkan Armine marka eşarplar kadınlara verilecek en güzel hediyelerden biri. Geometrik desenler ve pastel renkler her zevke hitap edebilir. Etiket fiyatı 81 TL olan eşarpları bugünlerde 60 TL ;ye bulabilirsiniz.

Kıyafet: Elbise ; triko ; palto ; yelek ; gömlek gibi çeşitli seçenekler bulabileceğiniz Kotonda hediye almak için uğrayabileceğiniz mekânlardan biri. Çünkü Sevgililer Günü ;ne özel yüzde 70 ;e varan indirim uygulanıyor. Siyah saten bir bluz alarak sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Cüzdan: ޞık tasarımlarıyla öne çıkan Matraş ; "Sevgililer Günü" için özel cüzdan tasarlamış. Cüzdanın iç kısmında ; "Biricik Eşime" ; "Seni Seviyorum" gibi 20 ;ye yakın cümle işlenmiş. "Cüzdan alsam çok mu sıradan olur?" diye düşünenler için Matraş cüzdanları farklılık oluşturuyor. Fiyatları 29 TL ;den başlıyor.

Saat: GC saatleri ; Sport Chic Collection serisi spor giyinip şık olmak isteyen kadınlar için tasarlanmış. Rahatlık ve modernliğin ön planda tutulduğu koleksiyonda sedef kadran ; gümüş ve gold kasalar ; paslanmaz çelik ve deri kayış kullanılmış. GC saatlerini Saat&Saat mağazalarında bulabilirsiniz.

MicroSD Kart: Hediye alacağınız kişi Sezen Aksu hayranıysa Media Markt ;ta bulabileceğiniz ;Trascent 2GB Sezen Aksu microSD Kart ; lardan hediye edebilirsiniz. Kartta Sezen Aksu ;nun nostaljik şarkıları ve bazı klipleri yer alıyor.

Nevresim takımı: Taç ;ın 14 ޞubat ;a özel hazırladığı ve kırmızının hâkim olduğu ;Romance Nevresim Takımı ; da kalp desenlerinden hoşlanan kadınları mutlu edebilir. ;Romance Nevresim Takımı ;nın çift kişilik fiyatı 90 ; tek kişilik fiyatı 75 TL.

MP4 çalar: Electro World ; 14 ޞubat ;a özel kampanyasında Oblio Music Love MP4 çalarların fiyatlarını yüzde 50 indirimle 39 ;90 TL ;den satışa sunuyor. Sevdiğiniz müzik dinlemekten hoşlanan biriyse bu MP4 çalar ile gönlünü bir kez daha çalabilirsiniz.

Çikolata: Hiçbir kadının hayır diyemeyeceği bir hediyedir herhalde çikolata. Damak ;ın ürettiği fıstıklı kalpli çikolata da sevdiklerine tatlı bir hediye armağan etmek isteyenlere kolay bir çözüm sunuyor.

ERKEKLER İÇİN HEDİYELER

Dijital fotoğraf çerçevesi: Sevdiğinizle çekildiğiniz özel fotoğrafları dijital fotoğraf çerçevesine yükleyip unutulmaz anlarınızı seyretme şansı sağlayan Sony S-Frame ;ler değişik bir hediye seçeneği. Böylelikle yaklaşık 2 bin fotoğrafınızı dijital çerçevede slayt şov ile izleyebilirsiniz.

Kıyafet: Triko ; kazak ; gömlek gibi giysiler bulabileceğiniz Sabri Özel ; kadın ve erkekler için özel kazaklar tasarlamış. Mavi ve pembe renkte olan bu kazakların yanında pantolon ; atkı ; kravat gibi ürünleri de eşinizin ihtiyacına göre tercih edebilirsiniz.

Mobil internet: Turkcell ; 14 ޞubat kapsamında Genç VINN alanlara ilk üç ay 4 GB ;lık kota yerine 8 GB ;lık kota sunuyor. Bunun yanında 500 SMS ve 100 şarkı hediyesi var. Genç VINN ile Turkcell 3G hızıyla sevdiklerinizi her an görebilme şansına sahip oluyorsunuz.

Bornoz: 14 ޞubat ;a özel bir kampanya da U.S. Polo ;dan. Eşiniz için alacağınız kırmızı ya da lacivert bornozların fiyatını 99 TL ;ye indirerek farklı bir hediye alternatifi sunuyor. Bornozların yanında U.S. Polo yastıkları da hediye ediliyor.

Telefon: Eşiniz eski telefonundan şikâyet ediyorsa Electro World ;ün bu güne özel indiriminden yararlanarak ona bir telefon hediye edebilirsiniz. Electro World ;de Nokia 2330 bugünlerde 299 TL ;den satışa sunuluyor.

Model arabalarla yarış keyfi: Sevdiğiniz ; model araba tutkunuysa ona yarın İstanbul Optimum ve Outlet Eğlence Merkezi ;nde G-racing arabalarla yarış keyfi hediye edebilirsiniz. Göztepe E-5 üzeri Kadıköy ;de...

Kemer-cüzdan seti: Tergan ;da çeşitli alternatifini bulabileceğiz kemer-cüzdan setleri de sevdiğinize alabileceğiniz güzel bir hediye olabilir. Üstelik bazı ürünlerde yüzde 70 ;e varan indirimler uygulanıyor.

Gözlük: Lacoste ;un hazırladığı gözlük koleksiyonu hediye seçiminde farklı bir alternatif oluyor. Sevgililer Günü bahanesiyle onun seveceği bir gözlük hediye edebilirsiniz.

ZAMAN / Esra Keskin 
Bu yazı 1712 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur