10 Şubat 2010
Logo Halka Tanıtıldı

Logo Halka Tanıtıldı

Başakşehir Belediye Başkanlığının düzenlediği logo tanıtım toplantısına Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can? Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal? Başakşehir Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı? Başakşehir Belediyesi Ak Parti ve CHP?li Meclis Üyeleri?  Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu? Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen? Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Faruk Umuç?  Mahalle  Muhtarlari Başakşehir Bölgesinde faaliyet yapan sanayici ve iş adamları? Basın mensupları ve Halkımız Katıldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal? logonun belirlenme sürecini özetlediği kanuşmasında meraklı gözleri çok bekletmeden logonun açılışını Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can?la birlikte yaptılar.

Daha Öncede BasaksehirRehberi.com farkıyla logoyu 01-02-2010 tarihli haberimizde görmüştünüz işte logodaki bütünü sağlayan parçacıkların içerdiği anlamları yine BasaksehirRehberi.com farkıyla yukarıda bulunan fotoğraflarımızda.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1640 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

necmi | 11-02-2010 23:00:00

Evet logo için emeği geçenleri tebrik ediyorum ; ilçemize yakışır bi çalışma olmuş. Diğer arkadaşımızın dediği gibi ilçe sorunlarına da daha fazla emek verilirse sorunlar hızlı çözülür.Allah yar ve yardımcınız olsun.


Avatar

mehmet safiroğlu | 11-02-2010 23:00:00

Harbiden logo güzel olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum ama şunu unutmamak gerekir ; hizmeti logo yapmayacak ilçemiz yeni ama bir çok sıkıntısı var birazda logo kadar uğraşıldığı gibi sorunlarlada uğraşılsın


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur