07 Şubat 2010
Wirofon?la Bedava Dakikalar Bilgisayarlarla Geliyor!

Wirofon?la Bedava Dakikalar Bilgisayarlarla Geliyor!

1 ޞubat ? 1 Mayıs 2010 tarihleri arasında Arçelik ve Beko yetkili bayilerinden Arçelik ; Beko ve Grundig marka bilgisayarlardan birini aldığınızda şehiriçi ve şehirlerarası yönüne Wirofon?dan tam 30 ücretsiz deneme dakikası kazanıyorsunuz. Üstelik 30 dakikalık ücretsiz görüşme hakkınızı kullanmak için hiçbir abonelik gerekmiyor. Fabrika çıkışında bilgisayarlarınıza yüklenmiş olan Wirofon programıyla ücretsiz görüşmelerinizi gerçekleştirmek için satın aldığınız bilgisayarlarınızın alt/arka kısımlarında bulunan etiketlerdeki kullanıcı kodu ve şifreyi kullanabilirsiniz.

Üstelik 1 ޞubat ? 1 Mayıs 2010 tarihleri arasında Wirofon Arçelik Kampanyasına abone olup ; satın aldıkları ürünlerin faturaları ile kampanyamıza müracaat eden abonelerin üç ay boyunca yapacakları şehiriçi ve şehirler arası görüşmelerinin ilk 1.500 dakikası bedava olacak. Öte yandan Wirofon üzerinden mobil operatörlere yönelik yapılacak aramaların dakikası ise tüm vergiler dahil 9 kuruş olarak fiyatlandırılacak. Kullanıcıların ücretsiz ilk 1.500 dakikanın ardından kendi tarifeleri üzerinden konuşmaya devam edeceği kampanyada ; hediye edilen dakikalar sadece geçerli fatura dönemi içinde kullanılabilecek. Wirofon Arçelik Kampanyasına TT Ofis ; TT Bayi ve 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezinden başvurabilirsiniz.

TMS?ye bu kampanya için tanımlanan abone özellik kodu 250 ?dir. Bu abone özellik kodu wirofon özellik kodu verilmeden aboneye verilemez.Kullanılmayan ücretsiz dakikalar bir sonraki aya devredilmeyecektir .Satış noktaları ; müşterilerimizden satın aldıkları Arçelik ; Beko ; ve Grundig markalı masaüstü ve/veya dizüsütü ürünlerin faturalarını göstermelerini isteyecektir . Çağrı Merkezinden alınan başvurlarda ise ilgili fatura numarası açıklama alanına girilecektir.  Bu yazı 1662 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur