30 Ocak 2010
Ulaşım Sorununda  Çözüm Arayışları

Ulaşım Sorununda Çözüm Arayışları

Ahmet Selim Köroğlu Başkanlığındaki Ak Parti Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu? Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal?ın da hazır bulunduğu toplantıda ; İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı ve İETT Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Ak Parti Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda? İETT Genel Müdürü  Hayri Baraçlı?ya ilçenin ulaşım sorunları ile ilgili ilettikleri sorulara? Baraçlı  İETT?nin Başakşehir ulaşım sorunu için hazırladığı projelerden bilgi verdi.

İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı? Başakşehir Metro projesinin % 80 nin tamamlandığını %20 lik kısmın ise çok yakında biteceğini belirtti. Metronun raylana indirildiğini? Metro bittiği takdirde Başakşehir?deki ulaşımla ilgili çok büyük değerler katacağı vurguladı. İETT yeni otobüs hatları denendiği? duraklarla ilgili sıkıntıların ise güvenli kapalı duraklar yapılarak güvenlik önlemlerinin oluşturulacağını belirti.

2010 yılında hedefledikleri en önemli çalışmalardan birinin? hizmet kalitesiyle ilgili faaliyetler olduğunu belirterek? "Bu nedenle halkımızın? araçlarımızla daha kaliteli hizmet  alabilmesi için  neler  yapabiliriz konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz? dedi.

Baraçlı? yapılan çalışmaların hız kesmeden sürdürrüldüğünü ifade etti.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1731 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur