29 Ocak 2010
Sizde Sigarayı Tek Seansta bırakabilirsiniz.

Sizde Sigarayı Tek Seansta bırakabilirsiniz.

Türkiye?de yapılan 10.000 üzerinde uygulamada sigara bıraktırmada %92?lik bir başarı elde edildi. Bununla beraber cihazın olumlu etkisi ise istatistiklerde %98 olarak görünmekte.

MORA-Terapi Sigarayı Bırakma Programı

                                    MORA-TERAPi SİGARA BIRAKMA PROGRAMI

MORA-TERAPİ Dr. Franz Morell tarafından keşfedilen ve 30 yılı aşkın zamandır birçok farklı hastalık için kullanılagelmiş olan bir tedavi şeklidir. Sigara bırakma konusundaki etkinliğinin keşfedilmesi ise sadece 4?5 yıl öncesine dayanır.

KISACA MORA-TERAPi

MORA-TERAPİ  kısaca bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir. Yöntem birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceğin bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans? elektronik olarak ters çevrilerek elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda verilir. Amaç vücudun enerjetik bir yolla temizlenmesidir.

ETKİSİ?

Son  birkaç  yıldır NEOSANTE  bünyesinde yapmış olduğumuz 3?000?in üzerindeki  uygulamadan  aldığımız  izlenimlere göre  MORA-TERAPİ vücudun  nikotine  olan  tanışıklık  durumunu  ortadan  kaldırmaktadır. Uygulama sonrasında sigara isteği azalmakta ve giren kişilerin hemen hepsinin söylediği gibi ?vücudun sigara istemiyor olması? fiziksel bir istek duymamam hali? yaşanmaktadır. MORA-TERAPİ uygulaması sonrasında kişi? sigara içmeye kalksa bile hem eski bildik? tanıdık tadı alamamakla hem de bağımlılık durumunun eskisinden farklı olduğunu görmektedir. Etki-nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça- kalıcıdır.

TEKSEYANS YETERLİ?

  Sigara bırakma desteği olarak MORA-TERAPİ?NİN tek seans uygulanması genellikle yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansın ancak sigara isteğinin devam ettiği durumlarda önerilmektedir. İlk 48 saat geçtiği halde halen sigara içme isteği duyuyorsanız size ücretsiz destek seansı kesinlikle önerilir.

YA İSTEK YENİDEN BAޞLARSA?        

     Sigaradan kurtulma sürecinde? kişilerin özellikle ilk aylarda karşılaşa bilecekleri talisiz olaylar psikolojik stresler vs. sigaraya karşı eğilime yol açabilir. Böyle durumlar için de sigaradan kurtulmaya çalışan kişiye destek verebilmek adına? ilk 3 ay boyunca kullanılabilecek bir MORA-TERAPİ hakkında daha bulunmak tadır. Böle bir haklarının olduğunu bilmek kişilerdeki başarısızlık korkusunu azaltmakta ve içlerine sindirerek ve daha rahat biçimde sigarayı bırakabilmelerini sağlamaktadır. MORA-TERAPİ sigara bırakma programında 3 ay boyunca yapılacak ikinci bir uygulama için ücret talep edilmez.

KARAR VERMEK?

MORA-TERAPİ size ?size rağmen? sigarayı bıraktıramaz. Uygulamanın yarattığı değişimi kullanıp kullanmama kişinin kendi seçimidir. Yani sonsuza denk kurtulmak için ?artık istemiyorum? diye bilmek ve samimiyet önemlidir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: TIKLAYIN
Bu yazı 1726 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur