26 Ocak 2010
Başakşehir Spor Yine Farklı Kazandı

Başakşehir Spor Yine Farklı Kazandı

24 Ocak Pazar günü oynanması gereken Erkekler Bölgesel Ligi maçında Başakşehir Spor ile Kırklareli Belediye Spor takımları saat 18 .00 de İBB İkitelli Spor Kompleksinde karşı karşıya geldiler maça çok hızlı başlayan İstanbul ekibi bulduğu hızlı basketlerle maçın başında üstünlüğü ele geçirerek oyunu kontrolü altına aldı . Hem dış atışlarla bulduğu şutlarla hem de çember altını etkili kullanarak ilk periyot?tan itibaren farkı arttırarak oyunu yönlendirmeye başladı.

Yaptığı baskılı savunma ile rakibinin çembere gitmesini engelleyen Başakşehir Spor ilk periyot?u 32 12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte baskısını azaltmadan devam eden İstanbul ekibi hzılı hücumlarla skor üretirken periyot?un son iki dakikasına kadar rakibine sayı şansı vermedi devreyi Başakşehir Spor Kırklareli Belediye Spor Karşısında 51-19 gibi farklı bir skorla tamamladı.

Üçüncü çeyrekte kadrosundaki tüm oyuncuları saha sürmüş olan Coach Zafer Çavuşoğlu oyunun ritmini elinden bırakmadan kadrosundaki genç oyuncularla mücadelesini sürdürdü . Oyuna giren tüm oyuncuların çıkanlar gibi baskılı savunmayı devam ettirmesi hızlı hücum ve çember altından buldukları basketler İstanbul ekibinin rahat bir şekilde maçı devam ettirmesini sağladı. Üçüncü çeyrekte skor Başakşehir Spor adına 74-36 oldu.

Maçın son çeyreğinde İstanbul ekibi baskılı savunmasını biraz yumuşatarak maçı devam ettirdi . Tüm oyuncuların skor ürettiği maçı Başakşehir Spor 87-46 kazanarak hafta sonu oynanacak olan Best Balıkesir Spor maçı öncesi moral depoladılar.

Maçtan Sonra Başakşehir Spor Genel Menajeri Mustafa Gözen alınan farklı galibiyetin çok güzel olduğunu ama asıl düşüncelerinin hafta sonu oynayacakları Balıkesir maçını düşünmeye başladıklarını belirtti ? ayrıca hedefimize ulaşmamız için içerde ve dışarıda maç kaybetmemeliyiz dedi

Coach Zafer Çavuşoğlu biz teknik ekip olarak her maçı aynı zorlukta görüyoruz takımız istediğimiz seviyeye gelmeye başlıyor. Kırklareli maçında yaptığımız savunma güzeldi ama aynını deplasmanda Balıkesir karşısında da sergilemeliyiz dedi.

Başakşehir Spor : Yiğit Eyüpoğlu 8( 2 Rib )?Mert Kol 14 ( 2 Rib ?5 Asis)Cihan Akdağ 3 ( 1 Rib ) Deniz Tunca 6 ( 3 Rib ? 3 Top Kapma) Fırat 14 ( 6 Asis ?3 Top Kapma) Murat Türküsev 6 ( 3 Asis ?3 top Kapma) Murat Kökel 2 ( 3 Asis) Alican Kocabalkan 12 ( 5 Rib ? 3 Asis ) Mete Felek 2 ( 5 Rib ? 2 Asis ) Cüneyt 5 ( 5 Rib ) Ufuk Hortum 6 ( 4 Rib ) Nejat Erselcan 9 (10 Rib )

1.Çeyrek:31-12
2.Çeyrek:20-7
3.Çeyrek:23-17
4.Çeyrek:13-10

Maç Skoru: 87-46

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1630 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur