20 Ocak 2010
MHP 3.Bölge Seçim Startı Verdi

MHP 3.Bölge Seçim Startı Verdi

Toplantıya MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Aydın ile Hüseyin Kaya? MHP İl yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Başkanı Volkan Yılmaz MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan? MHP Avcılar İlçe Başkanı Ergün Koçak? MHP Bağcılar İlçe Başkanı Ali Erdemir? MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Suat Taştan? MHP Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin Horasan? MHP Bakırköy İlçe Başkanı Gürhan Kaya? MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın? MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı A. Yavuz Güneş? MHP Çatalca İlçe Başkanı Mahmut Acar? MHP Esenyurt İlçe Başkanı Erdal Altun? MHP Güngören İlçe Başkanı Gül Ahmet Soylu? MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Yahya Sarı ve MHP Silivri İlçe Başkanı Türkyılmaz katıldı.

Seçim startı verilen toplantıda  ޞubat ayı itibariyle İstanbul 3. Seçim Bölgesi olarak yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. MHP Genel  Merkezinin organizasyonunu yürüttüğü Siyaset okulu ile ilgili bölgede yapılacak hazırlık çalışmaları detaylı bir şekilde görüşüldü.

Toplantıda start verilen seçim çalışmalarının ilki 24-01-2010 tarihinde 3. Bölge yerel basın ve muhtarlarla kahvaltılı toplantı organize edildiği duyuruldu.

MHP İl yönetim Kurulu Üyesi ve  3. Bölge Başkanı Volkan Yılmaz  Ak Partinin Muhtarları özürlü hale getirdiğini  MHP İktidarında Muhtarların özlük hakları başta olmak üzere bir çok hakları mutarlıkların denetimi altına verileceğini belirtti. Başakşehir?de Kızılay?ın ve Kaymakamlığın yardımlarının  Ak Parti eliyle kendi yardımıymış gibi dağıtıldığını bildiklerini dile getirdi. Yerel yönetimlerin en öncelikli kademesi olan muhtarlıkların bu yardımların dağıtım mercisi olması gerektiği vurgulandı.

Başakşehir ilçesinin oluşturulmasında bile Bahçeşehir Belediyesin  dağıtılması ve Başakşehir güdümünde olması için masa başında sandık hesabı yapılarak oluşturulmuş bir ilçedir. Dedi.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1756 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur