15 Ocak 2010
Tiyatroya Büyük İlgi

Tiyatroya Büyük İlgi

Ücretsiz olarak sergilenen oyunu Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ; Başkan yardımcıları da izledi. Saat 20.00?de Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu?nun komedide ustalaşmış oyuncuları tarafından sergilenen oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.

Oyun üniversite rektörü olma hayalini kuran bir adamın ; yıllar önce yapılan bir kaçamaktan doğan ve sarhoş ve ehliyetsiz halde araba kullanması ve tutuklanmasıyla ortaya çıkıyor ve ortalık karışıyor. Adam herkesten ; özellikle de karısından saklamaya ; doktorları ; hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare etmeye çalışıyor ama arapsaçına dönüyor.

Oyuncular ; oyundan sonra sahneye davet ettikleri Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile seyircileri selamladılar. Oyuncuların tek tek tebrik eden Uysal oyuna olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve ? Perdeyi sizlerle birlikte ve bu güzel bu oyunla açtık. Gösterdiğiniz ilginin artarak devam edeceğine inanıyorum. Usta tiyatrocularımızın oyunlarıyla sizleri daha sık buluşturmak istiyoruz? dedi.

Oyun aralarında çocuklarla sohbet eden Mevlüt Uysal ; çocukların imza isteklerini de kırmadı.

Başakşehir Belediyesi ; vatandaşları ; hafta sonları hem Muhsin Ertuğrul Tiyatro Salonu?nda hem de Başakşehir kültür Merkezi?nde sergilenecek oyunlarla buluşturmaya devam edecek. 
Bu yazı 1761 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur