21 Aralık 2009
Özürlü Çocuklar Yararına Yılbaşı Kermesi

Özürlü Çocuklar Yararına Yılbaşı Kermesi

24 Aralık tarihine kadar açık olacak kermeste Gelişim Akademisi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinin yanı sıra hayırseverlerden gelen ürünler de sergileniyor.
 
Kermesin açılışını yapan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ޞahin ; Türk toplumunun muhtaç insanlara el uzatmak başta olmak üzere sosyal dayanışması ; paylaşımcılığının güçlü bir toplum olduğunu ifade ettiği açılış konuşmasında: ?Gelişim Akademisi?nin kursiyerlerine ve hemşerilerimize böylesi anlamlı bir organizasyon içinde olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması gerekiyor. Gelişim Akademisi?nin sürecine baktığımızda bizim insanlarımıza imkanlar sunulduğunda neler yapabileceğini göstermesi bakımından çok önemli buluyorum. İlçemiz sınırları içinde yaşayan özürlü vatandaşlarımızın eğitimi başta olmak üzere değerlendirilecek olan bu katkınızın herkese örnek teşkil ettiğini düşünüyorum? dedi.
 
Açılışına çok sayıda kursiyerin ve vatandaşın katıldığı kermeste sergilenen çeşitli ürünlerin çeşitliliğiyle dikkati çekti.

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1798 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur