18 Aralık 2009
Başakşehir Sorunları İBB Meclisine Taşnıdı

Başakşehir Sorunları İBB Meclisine Taşnıdı

Başakşehir A3 Yolu (Taş Parke Yol) Üzerinde Trafik Düzenlemesi İhtiyacı ve Ispartakule Hemzemin Geçit Üst Geçişi ile ilgili Büyükşehir belediyesi meclis başkanlığının yanıtlaması isteği ile yazılı önergelerini sundular.

Başakşehir 4. etap ta yol kazalara neden oluyor

Başakşehir İlçesi ; Başak Mahallesi ; 4. Etap ; 2. Kısımda bulunan A3 Yolu (Taş Parke Yol) üzerinde var olan sokak bağlantıları ve refüj açıklıklarının olduğu bölgelerde sıklıkla kazalar yaşanmaktadır. Kazalar Mimar Sinan Caddesi kesişmesinde daha sıklıkla yaşanmaktadır. Söz konusu güzergâh üzerinde trafik risklerini en aza indirmek amaçlı bir çalışma var mıdır?

Tarafımıza bilgi verilmesini saygılarımızla arz ederiz.

Ispartakule Hemzemin Geçit Üst Geçişi trafik düzenlemesi acilen yapılmalıdır


Bilindiği gibi geçtiğimiz Haziran ayında Bahçeşehir Ispartakule Mevkiinde TEM Otoyolu yeni gişeler açılmış ; bölgenin trafik akışında yeni düzenlemeler yapılmıştı. Ancak artan araç sayısıyla bölgedeki araç trafiğinin önemli bir bölümünü taşıyan demiryolu hemzemin geçidi üzerindeki araç sayısı da hızla artmıştır. Hem artan araç sayısı  hem de fiziki bakımlarındaki eksiklikler nedeniyle hemzemin geçit üzerinde trafik sıkışıklığı ve kaza riski hızla artmaktadır. Planlarında var olan tren yolu üzerinden geçiş köprüsünün yapımı acili yet ve zaruret arz etmektedir.

Bu üst geçiş köprüsü  konusunda son durum hakkında tarafımıza bilgi verilmesini saygılarımızla arz ederiz.

Bu yazı 1879 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur