12 Aralık 2009
Kayserispor Başakşehir?de Güldü

Kayserispor Başakşehir?de Güldü

Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İBB Spor teknik direktörü Abdullah Avcı ; 2009 yılını galibiyetle en azından 1 puanla kapatmak istediklerini ifade ederek ; ``Fikstür gereği gelecek hafta Ankaraspor ile oynayacaktık. Ziraat Türkiye Kupası`nda ilk hafta bay çektik. Bu nedenle yılı kapattık. Kazanmak isterdik. Ancak bunu gerçekleştiremedik. Her iki takım da iyi mücadele etti ; iyi bir oyun oldu. Biz de kazanabilirdik ; berabere de bitebilirdi. Rakibimizi tebrik ediyoruz ; başarılar diliyoruz`` dedi.

Abdullah Avcı ; sakatları çok olan bir takım olduklarını kaydederek ; ``Sakatlıklarımızın iyileşmesi için bu ara iyi gelecek. 2010 senesinde ; daha az sakatlık ve daha iyi sonuçlar alan bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor diliyorum`` şeklinde konuştu.

Devre arasında transfer yapabileceklerini belirten Avcı ; ``İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak hem Türk futboluna ; hem de bize katkı sağlayan isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Daha önceden tanıdığım 1-2 ismi transfer edebiliriz `` dedi.

Avcı ; Kayserispor gibi yatırım yapan bir takım olmasının Türk futbolu için kazanç olduğunu kaydederek ; Kayseri ekibinin sahada iyi mücadele ettiğini ; bunun karşılığını almasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ise maçın ilk yarısında oyunu kontrol altında tuttuklarını ; ancak ikinci yarıda istediklerini yapamadıklarını ifade ettiler.

Bu yazı 1834 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur