20 Kasım 2009
Yaşlı Çınarların Tarihi...

Yaşlı Çınarların Tarihi...

Ak Parti İlçe Başkanlığı ; Başakşehir  İlçesi Kayabaşı Mahallesinde oturan 92 ve 86 yaşlarındaki Emine ve Dudu UYKUCU kardeşleri evlerinde ziyaret etti. Kayabaşı?nın kuruluşuna ve yakın tarihimize tanıklık eden kardeşler ; yakın tarihimize ait anılarını anlattılar.İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ziyarete katıldılar. Bu ziyaretler sırasında duygulu anlar yaşandı.

Özellikle yaşlı insanların büyük memnuniyet duyduğu etkinlikler katılanlarında duygulanmasına yol açtı. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim KÖROОLU ; Yaşlı çiftlerimizin durumu bizlere çok önemli dersler verdi.Bu ziyaretler esnasında bir daha farkına vardık ki yaşlılarımız toplumumuzun tecrübe birikimi ve hafızasıdır.

Yaşlılarımızın bu birikimlerinden yararlanılması gerekirken ;onlara ihtimam gösterilmesi ; minnet ve şükran duyulması gerekliliği de unutulmamalıdır.

Bir gün hepimizin aynı süreci yaşayacağını düşünürsek ; yaşlılarımıza gösterdiğimiz ilgi ;sevgi ve saygı ; yaşlılığımızda görmek istediğimiz vefaya yatırımdır. ; ; şeklinde konuştu.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1795 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur