15 Kasım 2009
Sezon sonu değil sezon başı indirimi

Sezon sonu değil sezon başı indirimi

Erken gelen bu indirim ; sezon alışverişini çok daha uygun fiyatlarla yapma fırsatı sunarken ; bayram ve yılbaşı öncesi az da olsa keseleri rahatlatıyor.

Kalite ; tasarım ve uygun fiyatı buluşturan BSSD Mağazaları ve Boyner Mağazaları ;ndaki BSSD Reyonları ;nda  özel; ayakkabı ; çanta ve giyim ürünlerinde yüzde 85 ;e varan indirim uygulanacak. BSSD Fulya Otim ; ޞişli ve Forum Ankara Mağazaları ile Boyner Profilo ; Boyner Bakırköy ; Boyner Panora ve Boyner Zafer Plaza Mağazaları ;nın içindeki BSSD Reyonları ;nda Prada ; Miu Miu ; Dolce&Gabbana ; Marc Jacobs gibi dünyaca ünlü birçok moda markasının sezon sonu ürünleri ; uygun fiyatlarla moda severlerle buluşuyor.


ROMAN ;DA TURKCELL İNDİRİM

Roman ; yine çok iddialı bir koleksiyonla sezona hızlı bir giriş yaparken Turkcell ;lilere yüzde 20 indirim uyguluyor.   Kadın ; erkek ; genç ve çocuk koleksiyonları ile ;ulaşılabilir moda ; sunan markalardan LC Waikiki ; 19 Kasım ;a kadar ;3 Alana + 1 Bedava ;  kampanyası düzenliyor.

Biz onu daha çok çanta ve cüzdan markası olarak tanısak da ayakkabı ve çizmeleriyle de kadınların beğenisini kazanan Tergan ; ayakkabı ; bot ve çizmelerde yüzde 50 indirim uyguluyor.

Ailece giyinebileceğiniz mağazalardan biri olan C&A ; uyguladığı ;çılgın fiyatlar ; kampanyasıyla mont ; triko ; şapka ; jean ve çocuk koleksiyonunda yer alan birbirinden sevimli ürünleri ; 9 ila 49 TL ;ye satışa sunuyor.

İÇ GİYİMDEN SAATE

Ünlü İngiliz markası Marks & Spencer iç giyim ürünlerinde indirme gidiyor. 18 Kasım ;a kadar iç giyim alışverişlerinizde ; belirli koleksiyon takımlarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim uyguluyor.  Takı ya da saat almak istiyorsanız aklınızda bulunsun ; So Chic mağazaları ; ışıltılı koleksiyonlarıyla dikkat çeken Morgan markalı ürünlerde ; bir alana bir bedava kampanyası başlatıyor.

0-14 yaş grubuna hitap eden Blue Key de indirime erken giren markalardan. Tasarımcıların büyükleri kıskandıracak kadar trendy çizgilerle hazırladığı koleksiyon; turuncu etiketli ürünlerde yüzde 30 ; kırmızı etiketli ürünlerde ise yüzde   50 indirimle kışa merhaba diyor.

İndirimden erkekler de faydalanıyor. Ünlü erkek giyim markalarımızdan Kiğılı ; yeni yıla kadar devam edeceği kampanyasında ; ;hangisini alırsan ikincisi bedava ; diyor ve her 250 TL alışverişinize 50 TL ; her 500 TL alışverişinize 125 TL hediye çeki veriyor.

Aysun Öz Kaşi/Akşam
Bu yazı 2073 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur