14 Kasım 2009
Başakşehir Lige hızlı Başladı

Başakşehir Lige hızlı Başladı

EBBL A Grubunda ilk maçına kendi sahasında çıkan Başakşehir Spor Basketbol Takımı Tekirdağ Anadolu karşısında fark attı. İlk periyodta dengeli giden maç özellikle 2 ve 3 periyodlarda Başakşehirspor?un basket bombardımanına tuttuğu Tekirdağ Anadolu?nun Son periyodta gösterdiği çaba farkın kapanmasına yetmedi.

Başakşehir Spor Antrenörü Zafer Çavuşoğlu?nun maç esnasında hayli heyecanlı olmasına rağmen  verilen molalarda takımı iyi kurguladığı gözlendi.

Başakşehir İBB İkitelli Spor Kompleksinde oynanan maçtan Başakşehirspor  89 ? 49 gibi ezici bir skorla galip ayrıldı.

BAޞAKޞEHİR SPOR : Yiğit 8?Mert Kol 2 ?Cihan 6?Deniz 6?Berkay 3?Murat Türküsev 0?Murat 9?Alican 25?Mete 14?Cüneyt 3?Ufuk 2?Nejat 11

1.PERİYOD :20-16
2.PERİYOD :24-6
3.PERİYOD :22-9
4.PERİYOD :23-18

MAÇ SKORU : 89?49

Maç sonunda yardımcı antrenör Gökhan ޞengönül ilk maç bizim için çok önemliydi böylesine farklı kazandığımız için mutluyuz haftaya Kırklareli deplasmanına gideceğiz orada da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.

Zafer Çavuşoğlu kazanacağımızı düşünüyoduk ama bu kadar farklı olamsı beni sevindirdi daha da iyi olacağız aramıza yeni katılan arkadaşlar var onların uyum süreci bittiğinde herkese çok daha iyi bir Başakşehir Spor izleteceğiz dedi.

Genel menajer Mustafa Gözen ise kazandık şuan mutluyuz ama Salı gününden itibaren Kırklareli deplasmanı için hazırlanmaya başlayacağız ? bu yol çok uzun bir yol umuyorum engelleri sorunsuz ve rahat bir şekilde aşıp hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız dedi ?

BasaksehirRehberi.com Olarak Başakşehirspor Basketbol takımına Başarılar Diliyoruz.

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1865 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur