14 Kasım 2009
212 Power Outlet ;te neden ATM yok?

212 Power Outlet ;te neden ATM yok?

İstikamet ; İkitelli ;de eskiden Akın Holdingin iplik fabrikası olan ve alışveriş merkezine dönüştürülen 212 İstanbul. Ulaştırmanın cevval şoförleri olmasa hayatta yerini bulamam. Trafik ana yollarda her zamanki gibi kilit ; ara yolları kullanmak lazım.

Öyle yollara girip çıkıyoruz ki ;Tekirdağ ;a geldik" deseler ; inanıp ;Öyle mi ; ben bir köfte yiyeyim o zaman ; cevabını veririm.

Abartmayalım ; 212 İstanbul Power Outlet ; o kadar da şehir dışında sayılmaz. Binlerce aracın park edebileceği koskoca bir otoparkı ; sürekli işleyen servisleri var. ޞu metro da bir tamamlansa ; ulaşım sorun olmaktan çıkacak!

? 212 ;nin dış görünüşü bir nevi ay üssü alfa. Genelde müşteri kitlesi ; yakında oturan ; yolu bu güzergahtan geçen aileler.

? Markalar indirimli ürünlerini sattığından herkese hitap edebilecek bir şeyler var. En alt katı Praktiker ve CarrefourSA kaplamış. MediaMarkt ; DNR ve üst katta devasa beş sinema salonu var.

? Stefanel ; Adidas ; Damat ; Kiğılı ; Kotton ; Mavi Jeans gibi markaların yanı sıra yakında Mudo da açılacak.

Mağaza personeli gencecik ve hiçbir yerde görmediğim kadar işini hevesle yapıyor. Gariptir ; koskoca alışveriş merkezinde tek bir ATM yok! Tuvalet sayısı da kısıtlı: Sinema ve yemek alanının olduğu en üst katın dışında ; iki katın tuvalet ihtiyacını tek bir tuvalet karşılıyor! Toplam 233 bin metrekare alanda ; her katta 3-4 dükkan boş...
212 ;nin yanında bir ;rezidans ; inşa edilecek ; ancak 40 katlı binanın ne zaman tamamlanacağı bilinmiyor.

Mehveş Evin/Milliyet Cadde

Bu yazı 2069 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur