13 Kasım 2009
Bayrampaşa ;ya ޞanzelize

Bayrampaşa ;ya ޞanzelize

;12 yıldır proje üzerinde çalışıyoruz ; diyen Multi Turkmall CEO ;su Eyüboğlu ; ޞanzelize ;yi Bayrampaşa ;ya getirdiklerini söyledi
bpasa

750 milyon euro yatırımla hayata geçirilen Avrupa ;nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul ; 17 Kasım ;da kapılarını açıyor. 495 bin metrekarelik inşaat ve 180 bin metrekarelik de kiralanabilir alanı bulunan Forum İstanbul ;un yaptıkları en iddialı proje olduğunu vurgulayan Multi Turkmall CEO ;su Levent Eyüboğlu ; ;Bu projeyi hayata geçirmek tam 12 yılımızı aldı. Tam 200 projeyi ; 5 tane bitmiş maketi çöpe attık. Ama sonunda Bayrampaşa ;ya Türkiye ;nin ޞanzelize ;sini yaptık ; dedi. Sadece ruhsat harcı olarak çevre belediyelere ; valiliklere 6 milyon euro civarında para ödediklerini belirten Eyüboğlu ; ayrıca Forum İstanbul ;un metro durağını tamamen yenilediklerini ve adını da Forum İstanbul durağı yaptıklarını vurguladı.   

YÜZDE 96 ;SI KİRALANDI
Merkezdeki mağazaların yüzde 96 ;sının kiralandığını ; kalan yüzde 4 ;lük kısmı ise Türkiye pazarına ilk defa girecek olan yabancı markalara ayırdıklarını anlatan Eyüboğlu ; ;Bundan sonra Türkiye ;ye gelmek isteyen markalar ilk Forum İstanbul ;da yer almak isteyecektir ; diye devam etti. Eyüboğlu ; İlk yıl için 24 milyon ziyaretçi ve Ikea dahil 530 milyon euro ciro hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Real ;den kurbana özel ;hisseli dana satışı ;
REAL Hipermarketleri ;nin Türkiye ;deki 14 ve İstanbul ;daki 6 ;ncı mağazası olacak Real Bayrampaşa ; 20 Kasım ;da Forum İstanbul Alışveriş Merkezi ;nde açılıyor. Açılışta dev kampanyalar  ve promosyonlar yapacaklarını söyleyen Real Hipermarketleri Genel Müdürü Kubilay Özerkan ; bu promosyonların yanı sıra Kurban Bayramı ve yeni yıla özel  sürprizlerinin de olacağını ; Antalya Real ;de 10 kilonun üzerinde altın verdikleri altın kampanyasına da devam edeceklerini ifade etti.  Et fiyatlarının çok yükseldiğinin altını çizen Özerkan ; Real ;in bayrama özel fiyatlar yapacağını belirterek ; ;Canlı 45 ; kesik 18 kilo gelen karavan fiyatımız 599 TL olacak. Ayrıca hisseli dana satışı da yapacağız. Ortak dana kesmek için 6 kişi daha bulmak gerekmeyecek. Hisse başına 500-550 TL ile 7 kişiyi bir araya getirip ; kestiğimiz danayı sahiplerine dağıtacağız ; dedi.

ޞenay BÜYÜKKÖŞžDERE / Akşam Bu yazı 2055 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur