06 Kasım 2009
VOLKSWAGEN CADDY % 10 İNDİRİMLİ

VOLKSWAGEN CADDY % 10 İNDİRİMLİ

Doğuş Otomotiv ? Volkswagen Ticari Araç tarafından başlatılan kampanya üstün güvenlik ; dayanıklılık ve donanım özellikleri ile kendi sınıfında bugüne kadar üretilen en yüksek standartlara sahip araç olma özelliğini taşıyan Volkswagen Caddy?e sahip olmayı kolaylaştırıyor. Yeni kampanya kapsamında ; Volkswagen Caddy sahibi olmak isteyenlere % 10?a varan oranlarda indirim avantajı ; ayrıca 60 aya varan vadelerle %1 ;19 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Yeni kampanya kapsamında tek kayar kapılı ; opak renkli Volkswagen Caddy Kombi 1.9 TDI 37.800 TL?ye satışa sunuluyor. Tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden % 90?a kadar olan miktarların YTL ve ? bazında kredilendirilebildiği kampanya ile 486 YTL aylık ödeme ile (60 ay vade ile 20.000 YTL kredi kullanıldığı takdirde) Volkswagen Caddy sahibi olmak mümkün. Sınıfının ilk ve tek otomatik şanzımanlı ticari aracı Caddy Otomatik de kampanyaya dahil.

Sadece Ticari Araç kullanıcılarının değil ; binek araç tercih edenlerin de tüm ihtiyaçlarına cevap veren Volkswagen Caddy ; kullanıcılarının ticaret hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamanın yanı sıra yaşam kalitelerini de arttırmalarında önemli bir rol oynuyor. Volkswagen Caddy?nin standart güvenlik paketinde ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ; ASR (Anti Patinaj Sistemi) ve EBC (Motor Fren Kontrol Sistemi) ; sürücü ve yolcu hava yastığı (Van modelinde sadece sürücü hava yastığı) ; dört disk fren ; viraj denge çubukları ; tüm koltuklarda emniyet kemeri ; gibi üst düzey güvenlik ekipmanları da bulunuyor.

otomobilgazetesi.com

Bu yazı 1806 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur