29 Ekim 2009
 Kaza Yapan Servis Minibüsü Alev Aldı ; Sürücüsü Son Anda Kurtuldu

Kaza Yapan Servis Minibüsü Alev Aldı ; Sürücüsü Son Anda Kurtuldu


 Olay yerine dakikalar sonra gelen itfaiye alevleri söndürdükten sonra geriye hurda yığını kaldı.

Başakşehir İkitelli ;de kaza yapan bir servis minibüsü alev alev yandı. Aracın sürücüsü son anda araçtan çıkmayı başarırken ; şoka giren sürücü çaresiz bakışlar içerisinde aracının yanışını izledi. Olay yerine dakikalar sonra gelen itfaiye alevleri söndürdükten sonra geriye hurda yığını kaldı.

Sinan Atak yönetimindeki 34 JEP 24 plakalı servis minibüsü gece saat 00.30 sıralarında İkitelli Organize Sanayi Sitesi ;nden TEM otoyoluna çıkışta kaza yaptı. Kazanın ardından servis minibüsü alev alev yanmaya başlarken ; minibüsün sürücüsü Sinan Atak son anda araçtan çıkarak kurtulmayı başardı. Önce bariyerlere çarpan sonra da yanmaya başlayan minibüsünü uzaktan seyretmek zorunda kalan Sinan Atak ; uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Haber verilen itfaiye ekibi olay yerine gelinceye kadar minibüs

hurda yığınına döndü. Sinan Atak ;ın şoka girmiş halini gören vatandaşlar ; kendisine yardımcı olmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen polis de Sinan Atak ;ı sakinleştirdikten sonra ekip otosuna götürdü. Yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürülürken ; yol da bir süre trafiğe kapandı.

HaberFX

Bu yazı 1973 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur