01 Ekim 2009
PTT Faciası 2!

PTT Faciası 2!

Başakşehir?de 4. Etap Piramit Çarşıda Hizmet vermeye çalışan PTT ޞubesi ile ilgili olarak 09-06-2009 da yapmış olduğumuz ?PTT Faciası? haberi üzerinden 4 ay geçti. Tuvaleti? hatta el yıkamak için lavabosu olmayan güvenlik görevlisi olmayan? soru sorulmasın diye camlara çerçevelere trafik ışıklarını andıran uyarıların dolduğu? tek parsonelli PTT şubesinde ne değişti.

Mevcut ޞubemizin Tek personelimizle yaptığımız görüşmede o gün 4.Etap İstanbul Çarşı içinde biraz daha büyük bir yerin 2 ay önce kiralandığını ifade etmiş? ancak kendisinin yeni tutulan yerle ilgili bir bilgisi olmadığını belirtmişti. Elbette bir bilgi edinebilme durumu yoktu? (şahit olduğumuz) yerinden kımıldayacak? lavaboya gidecek olsa sıra bekleyen vatandaşlarla girdiği polemiklerden bir başka bilgi edinmesine zaman bırakmıyordu.

Peki ne oldu sizce PTT ޞubemize?

09-06-2009 tarihli haberimizden memurun ifadesi ile 2 ay önce tutulmuş? haberden sonrada 4 geçmiş toplam 6 ayda şekil dışında bir değişiklik yok. haberimizden yaklaşık bir ay sonra yeni yerin tadilatı yapıldı mobilyası döşendi her şey tamam derken kiralandığı günden itibaren 6 ayını dolduran ve kirası ödenen şube maalesef işsizliğin kol gezdiği memleketimizde bir personel bulup çalıştırılamadı.

BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1923 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur