16 Eylül 2009
Bahçeşehir Göletten felaketinin izleri temizleniyor

Bahçeşehir Göletten felaketinin izleri temizleniyor

Eşkinoz Deresi?nin taşmasının yaratığı sel? önüne gelen her şeyi sürükleyerek Hayvan Barınağı? Başakşehir Kademe Binası ve Garaj Amirliği İstasyonu?na büyük hasarlar vermiş? Gölet Bölgesi?ne ulaşan sel? Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde bölgede açılan esnaf standları? restoranlar? çay bahçelerinin içindeki her şeyi sürüklemiş? göleti balçık deryasına çevirmişti.

Başakşehir Belediyesi Park Bahçeler? Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü suların çekilmesiyle birlikte temizlik? bakım onarım çalışmalarına ve gölette bulunan kanatlı hayvanların yiyecek verilmesi çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların can güvenliği açısından gölet alanına girmemeleri istenen bu çalışmaların tamamlanmasının ardından da? sel felaketi sonrası ortaya çıkacak haşereler ve olası hastalıklara karşı bölgenin dezenfekte çalışmalarına başlanacak.

Diğer yandan Sular Vadisi?ndeki temizleme çalışmaları da Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor. Temizleme çalışmaları tamamlandıktan sonra alanlar vatandaşların hizmetine açılacak.

BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1987 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur