13 Eylül 2009
Başakşehir Lisesi Halen Çamur Deryası

Başakşehir Lisesi Halen Çamur Deryası

Selden zarar gören Başakşehir Lisesi? Okulun bodrum ve giriş katları halen sel suları altında. Koridorlar ve dersliklerdeki çamurlar temizlenmeyi bekliyor.

Kayıtların bitimine son 4 gün kala Okulda elektrik ve su halen yok. Okul yönetimi elektrikler olmadığı için kayıt alamıyor. 350 veli? bir haftadır çocuklarıyla birlikte okullarına gidip geliyorlar? ancak eli boş dönüyorlar. Okul yönetimi? veliler ve öğrenciler perişan. Okulun bu haliyle yeni eğitim dönemine yetişmesi zor görünüyor.

Aynı şekilde Okula ana girişi sağlayan yolun 4. Etap 2. Kısım tarafından olan kısmı Kiler marketin çalışanlarının çabasıyla açıldığı ancak halen kavşak tamamen trafiğe kapalı durumdadır. Toplu taşıma araçları çevre yolunu kullandıkları için Okula oldukça uzak noktalardan ancak yürüyerek geçiş sağlanabilmektedir.

4. Etap 1.? 4. Etap 2. ve 5. Etap 2. Kısımları birbirine bağlayan Başakşehir?in ana geçiş noktalarından biri olan kavşağın durumu selin ilk günü aynı noktalardan objektiflerimize yansıyan karalerden pek farklı bir durum olmadığı çalışmalarda ilerleme kaydedilmemiş olduğu görünmektedir.

İncelemelerimiz esnasında çalışmalarını sürdüren ekip yöneticisine çalışmaların ne zaman biteceği konusunda yönelttiğimiz soruya; kendisini sadece Türk Telekom yetkilisi olduğunu kendi ekiplerinin çalışmalarını takip ettiğini diğer çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmadığını alanda da başka bir ekip?in çalışması görülmemiştir.

BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1892 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

ALLAH KURTARMIޞ | 28-01-2012 23:00:00

CANIMIZ ÇOCUKLARIMIZ ;I OKULAMI YOKSA SAVAޞAMI GÖNDERİYORUZ?*ANLAYAMADIM.*BU NE REZİLLİK?


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur