09 Eylül 2009
Başakşehir Sel Tır Garajı 2. Gün - 100 FOTO

Başakşehir Sel Tır Garajı 2. Gün - 100 FOTO

İlk Gün garajdan ve dere yatağından görüntü almak için Emniyette görevli polislerimizle köşe kapmaca oynamıştık elbette onlar kendi işlerini bizde kendi işimizi icra etmeye çalışıyorduk.

Bugün dereye indik garajı gezdik bir yandan temizleme çalışmaları başlamış ancak manzara karşısında dona kaldık. Mağdur insanlarla karşılaştık eliznizde fotoğraf makinesi olması yada not alıyor olmanız mağdurlar tarafından akla il gelen soru soruluyor expertizmisin?

Basın olduğunuzu ifade ettiğinizde işte buda benim aracım ve hikayesini anlatmaya başlıyor vaktiniz olsa da çocukluğundan itibaren bu kamyonu almaya kadar geçirdiği sıkıntıları bir bir dinleseniz.

Velhasıl söze gerek yok fotoğrafları inceleyiniz metnin geri kalan kısmını onlar size anlatacak her birin memleketi ayrı? hikayesi ayrı ancak onları buluşturan kaderlerinin son aşaması.


BasaksehirRehberi.com

Dikkat: Son Fotoğrafta Bulunan Araç Plakaları sahiplerinin dikkatini çekmesi amacıyla ikitelli köprü altında sergilenmiş durumdadır.

BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1897 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

ÜÇ MAYMUN | 28-01-2012 23:00:00

PU FOTOОRAFLAR HER ޞEYİ ÇOK ÇABUK UNUTULMAMASININ KANITI DEОİLDE NEDİR?**MALESEF TOPLUM OLARAK ACILARIMIZI VE GERÇEKLERİ ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ.DERS ÇIKARTIP BİR DAHA YAޞANMAMASI İÇİN HİÇ BİR ޞEY YAPMIYORUZ.*DÜŞžÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ.*FAKAT GERÇEKLERDEN NE KADAR KAÇARSANIZ O SİZİ BULUR VE YAKANIZA YAPIޞIP MUSALLAT OLUR.*BİZDEN SONRAKİ NESİLLERE İYİ BİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN DUYARLI OLALIM.*


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur