09 Eylül 2009
CHP Genel Başkanı Başakşehir?de Sel İncelemesi yaptı.

CHP Genel Başkanı Başakşehir?de Sel İncelemesi yaptı.

Başakşehir Tır Garajında İncelemelerde bulunan Baykal birçok televizyonun aynı anda bağlandığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Tır garajında tespit edilen 13 kişinin can verdiği 300 kadar çekici ve romorklerinin kullanılamaz hale geldiğini? İstanbul?un yanı başında bu nasıl oluyor. Dedi

Yıllardırda böyle oluyor bu dere daha öncede taşmıştı islah edilecek diye ihale edildi ve çalışmalar bitti bu demek oluyor ki doğal afet geçirdik deyip geçiştirmemek gerek burada bir imar rezaleti yaşanmakta. Burada olup bulunamayan tırlar var içinde insanlar var. Bu tır garajı kimin? buna nasıl ruhsat verilir. Bunların hepsinin tespiti yapılması gerekmektedir burada bir yönetim problemi var. Buradaki tır parkı ruhsatlı olduğu için vatandaş gelmiş buraya park etmiş bu kimin suçu bu dereyi islah eden müteahhit ve buraya ruhsat veren Belediyenin suçu elbette.

ޞu olayın yaşandığı bir başka metropol var mı? Devlet nerede? Belediye nerede?

Hepimize geçmiş olsun.

Bunun takipçisi olalacağız. Havaalanına giden ana yol iki gün boyunca açılamayacak bir felaket yaşayacaksın İstanbul gibi bir metropolde ve bunun sorumlusu olmayacakmı? dedi.

BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1948 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur