08 Eylül 2009
Sel Felaketinden Başakşehir?de Nasibini Aldı-50 Foto

Sel Felaketinden Başakşehir?de Nasibini Aldı-50 Foto

Öncelikle yaşadığımız felaketten dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun? kayıpları olan insanlara sabır diliyoruz? Allah bizlere daha büyük acılar tatırmaması için dua ediyoruz. BasaksehirRehberi.com

Gece boyunca ޞiddetli devam eden? hatta sabah saat 05:00 civarında elektiriklerin kesilmesinin ardından yağmurun oluşturacağı tahribatı Başakşehir 4.Etapta olan ve rakım olarak yüksek? Askeriye kısmında kalan çevre yolu üzerinde göllerin oluşması ve ana cadde olan çevre yolu bir nehir yatagını andırır şekilde akması rakım olarak çok daha düşük noktalarda olan Sular Vadisi ve devamında olan Basın Expres yolunun felakete döneceğini tahmin etmiş ancak bu kadar büyük bir boyut düşünememiştik.

Başakşehir 4.Etap 5.Etap arasında bulunan ve bir bir çeşit bitkinin ekildiği şehir mobilyaları ile döşendiği cafelerin dinlenme tesislerinin ve sosyal mekanların oluşturulduğu Sular Vadisi tamamen bittiği ve yeniden yapılması gerektiği gözlenmiştir.

Felaketin boyutunu görüntülerken Başakşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal?ı sabahın ilk ışıklarıyla yerinde tespit için dolaştığını gördük ancak telefon trafiği ve felaketin boyutu göz önünde bulundurarak Belediye Başkanımızdan Bir açıklama yapmasını talep etmedik.



Elektriklerin kesik olmasından dolayı haber girişi yapamadığımızı dolayısıyla BasaksehirRehberi.com takipçilerinden özür dileriz.

34-EJ-8026 Plakalı araç plakasını düşürmüş durumdadır tarafımızdan 4.Etap Site Güvenliğine Teslim edilmiştir. Araç sahibi yada haberimizi okuyan ve araç sahibini tanıyan vatandaşların dikkatine.

Detaylar devam edecek!...


BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1987 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur