05 Eylül 2009
Başkanların Başakşehir Ramazan Etkinlikleri ziyareti

Başkanların Başakşehir Ramazan Etkinlikleri ziyareti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz? Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan ޞahin? Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin? Tuzla Belediye Başkanı ޞadi Yazıcı? Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Bahçeşehir Gölet Bölgesi?nde Cuma günü gerçekleştirilen etkinliklerin konuk belediye başkanlarıydılar.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal?ın yanı sıra Belediye Başkanlarına eşlik edenler arasında Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can? Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin ޞahinkaya? Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları? Müdürler? Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ve ilçelerin Ak Parti İlçe Başkan ve yöneticileri de vardı.

Bahçeşehir Gölet mevkiinde yapılan etkinlikleri ziyaret eden başkanlara halkın ilgisi de büyük oldu. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal? standları ziyaretçilerle birlikte tek tek gezdi? esnafları tanıttı? yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafın daveti kıramayan başkanlara Mevlüt Uysal çeşitli ikramlarda bulundu.

Etkinlikleri ve yapıldığı alanı beğenen başkanlar Erzurum Çağ Kebapçısı usta ile sohbet ettiler ve kendilerine ikram edilen çağ kebabını ayakta yediler.

Standların gezilmesinden sonra etkinlik alanından ayrılan Belediye Başkanlarına Mevlüt Uysal? üzerinde özel teknikle gerçek deriye işlenmiş Kuran Ayetlerinin bulunduğu ürünleri günün anısına hediye etti. Bu yazı 1940 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur