01 Eylül 2009
Ramazan Televizyon Proğramlarına Başakşehir Damgası

Ramazan Televizyon Proğramlarına Başakşehir Damgası

Kanal7 Ömer Döngeloğlu Sahur

Ramazan boyunca her gün 02:45 de Ömer Döngeloğlu Sahur Vakti isimli Tv Proğramında Kanal7 de

Kanal7 Doç. Dr. Mustafa Karataş İftar

Ramazan ;da her gün 17:00 İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş ve sanatçı Yaşar Alptekin?in birlikte sundukları İftar Saati programı Ramazan boyunca Kanal 7 ekranlarında?

STV Dursun Ali Erzincanlı

Saat 03:00 yayınlanacak olan Sahur programında. Yusuf Ziya Özkan ve Dursun Ali Erzincanlı ;nın muhteşem sunumu ile içinize sinecek bir proğram!.. Bu güzellikleri paylaşmak için hepiniz Samanyolu TV ekranlarına davetlisiniz!..

HilalTV Süleyman Erkişi

Yusuf Özkan Özburun ve Süleyman Erkişi? birbirinden güzide konukları ile iftarın sevincini Başakşehir Sular Vadisi ;nden sizlerle paylaşıyorlar...

HilalTV Ahmet Bulut

Ahmet Bulut? güzel sohbet? birbirinden güzide konukları ile Başakşehir Sular Vadisi ;nden sahurun bereketini sizlerle paylaşıyor...

ShowTV Dursun Ali Erzincanlı

Oktay Yener ;in sunumuyla ve Dursun Ali Erzincanlı ;nın etkileyici sesi ve şiirleriyle can verdiği ;Kabe ;ne Dön ; ülkemizin manevi dinamiklerine de yer veriyor.

Allah Dostu Evliya ;ların örnek hayatları ve başlarından geçen esrarengiz olaylar? Türkiye ;nin dört bir yanından derlenen ve ortaya çıkan belgesel tadında? seyrine doyum olmayacak ;Kabe ;ne Dön ; Ramazan ayı boyunca Show TV ekranlarında!..


ATV Fatih Çıtlak
Her kesimden izleyici ile buluşmayı hedefleyen program ibret verici hikayeleri? hayatımızı tefsir edecek yorumları? İslam kültürünün en güzel yönlerini tanıtan bölümleri ve gönülden sohbetlerle ekranlarda olacak.
Ramazan ve oruçla ilgili sorularınıza cevaplar ve aydınlatıcı bilgilerle "M. Fatih Çıtlak ;la Atv ;de Sahur" M.Fatih Çıtlak ;ın sunumuyla Ramazan ayı boyunca her gün sizlerle.
TVNET Fatih Çıtlak

Fatih Çıtlak beyefendi? ramazan süresince iftar saatinde ise TVNET ;de (www.tvnet.tv.tr) "ޞimdi Ramazan" adlı programı sunacak.
TRT2 Fatih Çıtlak

Ramazan boyunca 00.30 ;da TRT2 ;de ekrana gelecek olan "GECE YARISI MUHABBETİ "nde Deniz Arcak ve M. Fatih Çıtlak? konuklarıyla doyurucu sohbetler gerçekleştirecekler.

Tüm Proğramların bereketli geçmesini temenni ederiz.

Başakşehir Rehberi
Bu yazı 2113 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur