31 Ağustos 2009
Yağmur kazalara neden oldu

Yağmur kazalara neden oldu

Küçükçekmece-Topkapı istikametinde Havaalanı kavşağı yakınlarında yumurta yüklü bir kamyon kaza yaptı. Kaza sonrası kamyondaki yumurtaların yolu olduğu gibi kapaması üzerine? Havaalanı kavşağından Avcılar ;a kadar trafik durma noktasına geldi. Belediye temizlik ekiplerinin yola saçılan yumurtaları dozerle temizlemesinin ardından trafik normal seyrine döndü.

Tem Otoyolu Başakşehir mevkiinde? aynı istikamette ilerleyen iki TIR ;ın çarpışması sonucu 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Avcılar ;da ise bariyere çarpan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

İstanbul ;da sabah erken saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kazalara yol açtı. Tem Otoyolu Başakşehir mevkii İstanbul istikametinde? kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkan RT 0940 P plakalı TIR önce bariyerlere sonra da aydınlatma direğine çarptı. Aynı istikamette ilerleyen 38 PL 185 plakalı TIR sürücüsü ise önünde meydana gelen kaza nedeniyle aracının kontrolünü kaybetti ve öndeki TIR ;a çarptı. 38 PL 185 plakalı TIR ;ın sürücüsü araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sürücüyü kurtarmak için süre uğraştı. İsmi öğrenilemeyen sürücü sıkıştığı yerden kurtarıldıktan sonra Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştrıma Hastanesi ;ne sevk edildi. Kaza nedeniyle yol tamamen trafiğe kapandı. Polisin ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının ardından araçlar yoldan çekildi.

D-100 Karayolu Avcılar mevkiinde? Cengiz Alkan yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kullandığı 34 BY 2312 plakalı motosikletinin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan Alkan? olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi ;ne kaldırıldı. Öte yandan yağmur nedeniyle İstanbul ;un bir çok yerinde de maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Zaman Bu yazı 2064 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur