11 Ağustos 2009
Sapphire Çok İddialı Geliyor

Sapphire Çok İddialı Geliyor

Kiler Holding tarafından Levent ;te yapımı sürdürülen ve ;Avrupa ;nın en yüksek binası ; olarak tanımlanan İstanbul Sapphire ; İstanbul ;u 2010 ;da alışverişin de başkenti yapacak şekilde kurgulanıyor.

Akmerkez konseptinin mimarlarından Avi Alkaş ;ın danışmanlığında yürütülen çalışmalar doğrultusunda oluşturulan ;Sapphire Çarşı ; ; İstanbul ;u İstanbul yapan bütün öğeleri tek çatı altında topluyor.

Buna göre Sapphire Çarşı; Sapphire Lezzet ; Sapphire Tasarım ; Sapphire Moda ; Sapphire Genç ; Sapphire Pazar ve Sapphire Ev&Teknoloji katlarından oluşacak. Çarşıda yer alacak markalar da buna göre seçilecek.

2010 ޞUBAT ;INDA AÇILACAK

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ; ;Yeni Geleneksel Çarşı ; olarak da tanımlanan Sapphire Çarşı ;da kiralama sürecini başlattıklarını açıkladı. Arsa bedeli hariç toplam 250 milyon dolarlık proje kapsamındaki rezidanslardan yüzde 40 ;ının satıldığı bilgisini veren Nahit Kiler ; yaklaşık 150 mağazanın yer alacağı ;Sapphire Çarşı ;nın 2010 ޞubat-Mart ayında açılmasının planlandığını söyledi.

Kiler ; kiralama bedeli olarak standart bir listenin bulunmadığı ; yerine ve gelecek markaya göre kiraların değişebileceğine dikkat çekti. Kiler ; İstanbul Sapphire ;in Topkapı Sarayı ; Ayasofya ve Sultanahmet ;ten sonra İstanbul ;daki 4. çekim merkezi olacağını vurguladı.

Sapphire ;i görmeden gitmeyecekler

Kiler ; ?Projenin her aşamasında aklımızda İstanbul ;un ve Türkiye ;nin yeni simgesi olacak bir eser yaratmak vardı. Böyle bir projenin içindeki Çarşı ;nın da İstanbul ;a ve İstanbul Sapphire ;e yakışır bir nitelikte olması gerekirdi. Sapphire Çarşı ; İstanbul ;u İstanbul yapan öğeleri yansıtacak.

İstanbul ;a gelenlerin yüzde 15 ;i Büyükdere Caddesi ;ne geliyor. İstanbul Sapphire bittiğinde tersine dönecek ve turistlerin yüzde 85 ;i burayı görmeden gidemeyecek? dedi. Bu yazı 2100 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur