06 Ağustos 2009
Kara Kartal 2 Haftadır Başakşehir Havasında Bile Uçamadı.

Kara Kartal 2 Haftadır Başakşehir Havasında Bile Uçamadı.


Beşiktaş ; Turkcell Süper Lig ;de 2009-2010 sezonunun açılış karşılaşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ;la Başakşehir Atatürk Olimpiyat Statında karşılaştı.

Maçın ilk yarısı ; sezon başı olmasına rağmen bir hayli tempolu geçti. Taraflar çok sayıda gol pozisyona girerken ; Beşiktaş 29. dakikada Fink ;in ceza sahası dışından çektiği şutla 1-0 üstünlüğü yakaladı. İBB ; bu gole 31. dakikada İbrahim Akın ile cevap vererek dengeyi yakaladı.

Sezonun ilk maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan İstanbul BB Spor?un teknik direktörü Abdullah Avcı ; ?bizim için iyi sonuç? açıklaması yaptı.

Bizim adımıza oyunu değerlendirirsek ilk yarıdaki oyundan memnun değilim. Her iki takım açısından da zevkli bir maç yoktu. Nem de yüksekti. İkinci yarıda Beşiktaş yüksek toplarla üzerimize geldi. O topları indirip rakip sahaya taşısaydık belki kazanabilirdik. Kaybedebilirdik de bu maçı tabi ki ama geçen sezonun şampiyonuyla berabere kalarak başlamak bizim açımızdan iyi. Beşiktaş?a Avrupa?da başarılar diliyorum.

Biz bu maçı bitirdik artık önümüzdeki haftayı düşüneceğiz. Bu sene biraz daha fizik kalitesi yüksek bir takım kurduk diye düşünüyorum. Savunmamızda eksik başladık bu sene hesapta olmayan oyuncular oynadı ama fazla sırıtmadı oyuncularımız.

Başakşehir Rehberi
Bu yazı 1931 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur