25 Haziran 2009
 Başakşehir ;de fidye operasyonu

Başakşehir ;de fidye operasyonu

Başakşehir ;de? bir fabrikada muhasebeci olarak çalışan ޞ.K ;yı silah tehdidiyle kaçıran ve ailesinden 200 bin TL fidye istedikleri öne sürülen biri kadın 6 kişi yakalandı. Kaçırılan kişi de kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre? Başakşehir ;deki evinden iş yerine gitmek üzere ayrılan ve bir fabrikada muhasebeci olarak çalışan ޞ.K? otomobiline binen silahlı kişilerce kaçırıldı. ޞ.K ;yı kaçıranlar? serbest bırakılması karşılığında ailesi ve fabrika yetkililerinden 200 bin TL fidye istedi. Durumun polise bildirilmesi üzerine harekete geçen Asayiş ޞube Müdürlülüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri? zanlıların banka aracılığı ile almak istedikleri paranın? Kurtuluş ;ta belirlenen bir banka şubesine ޞenay C. adına yatırmalarını istediklerini belirledi.

Banka çevresinde önlem alan polis? parayı almak üzere bankaya gelen zanlılardan ޞenay C? babası Mustafa C. ve kardeşi Erten C ;yi gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda Bağcılar ;da ıssız bir bölgede el ve ayakları bağlanarak bir otomobil içerisinde ޞ.K ;yı alıkoyan Yılmaz C? Mustafa Ö. ve Ferdi S. de gözaltına alındı. ޞ.K da operasyon sırasında kurtarıldı.Fidyecilerin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda? biri kuru sıkı 3 tabanca ile bu tabancalara ait şarjör ve fişek ele geçirildi.

Gazeteport Bu yazı 2280 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur