09 Haziran 2024
Öğretmeni öldürüp kaçmıştı: Zanlı tutuklandı!

Öğretmeni öldürüp kaçmıştı: Zanlı tutuklandı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı silahla öldürdükten sonra olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince yakalanan zanlı, sevk edildiği makamlarca tutuklandı.

İstanbul Fatih'te Türkçe öğretmeni Abdülbaki Durmaz'ı silahla öldürüp kaçan ve polis ekipleri tarafından yakalanan suçlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Meydana gelen olay dün sabah saatlerinde  Fatih Topkapı Mahallesi’nde gerçekleşmişti. Verilen bilgilere göre,  Başakşehir’de bulunan bir  İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmenliği yapan 44 yaşındaki Abdulbaki Durmaz, aracıyla ilerlerken taksiden inen bir şüpheli Durmaz'ın aracına art arda ateş edip olay yerinden kaçmıştı. 

Şüpheli ifade verdi
Vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı bir şekilde hastanede yaşamını yitirmişti. Olay sonrası gözaltına alınan Adem G., emniyette işlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edilmişti. Şüpheli verdiği ifadede cinayeti kan davası nedeniyle işlediğini itiraf ederken olayın 2023 yılında iki kavgalı aile arasında başlamış olduğunu ve karşı tarafın babalarını geçen yıl öldürdüklerini öne sürmüştü. 

Adliyeye sevk edilen Adem G., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı 294 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur