09 Mart 2024
İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ortopedi Doktorları ve Randevu Alma

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ortopedi Doktorları ve Randevu Alma

İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesi birçok bölümü uzmanlarıyla beraber bünyesinde barındıran bir sağlık kurumudur. Geniş alanda yer alan hastaneye randevuyla gelinmektedir.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ortopedi bölümü randevusu almak için İstanbul ve çevre illerden başvurularınızı yapabilirsiniz. Hastane bünyesinde verilen sağlık hizmetleri dünya standartlarında sürdürülmektedir. Merkezi yapıya ek ek binalar ve altı kule bulunmaktadır.

Ortopedi ve Travmatoloji Hekimleri kurum bünyesinde bilimsel çalışmalar kapsamında faaliyetlerini sürdürmektedir. Modern tıp teknolojisinin yeni gelişmelerini de kullanarak gelecekte olacaklara iyi anlamda yön verilmesi amaçlanmaktadır. Aşağıdaki yolları kullanarak direkt hastane randevusu alabilmektesiniz.

İnternet üzerinden hastane randevu sistemiyle Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ortopedi bölümünden seçim yapabilirsiniz. Özellikle bir hekim seçiminiz varsa bu açıdan talepler edilebilir. E devlet hesabınızla işlem yapabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı mhrs.gov.tr adresinden de randevu alabilmektesiniz.

Telefondan direkt randevu talebi için Alo/182 aranabilir.  Bu arama ücretli olarak yapılmaktadır. Hangi bölümü istiyorsanız, ortopedi veya diğer bölümler şeklinde arama yapabilirsiniz. Kimlik numaranızla hekim tercihiniz varsa bunu açıkça belirtmelisiniz. İstanbul kalabalık bir nüfusa sahip olması nedeniyle randevuda gecikmeler yaşatabilmektedir.

MHRS mobil uygulamasını kullanarak cihazınızdan işlem yapabilirsiniz. Cihazınıza uygulama indirerek E nabız ile de işlem yapılabilmektedir. Site ve uygulama birbirine bağlı şekilde işlemektedir. Uygulama indirmek ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Ortopedik travma, ortopedik tümör cerrahisi gibi durumlar için randevu oluşturabilirsiniz.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ayrıcalığı

Başakehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi tam kapasite ile hizmet vermekte olan en büyük 3. sağlık yatırımı niteliğine sahip hastanedir. 21 Mayıs 2020'den bu yana hizmet vermeye devam etmektedir. Pandemi sürecinde de başarılı bir yönetim anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Bu yazı 234 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur