12 Ağustos 2023
Festival tadında bir koşuya ne dersin?

Festival tadında bir koşuya ne dersin?

Doğanın kalbinin attığı kuzey ormanlarında SPOR İSTANBULLU OLMANIN AYRICALIĞIYLA festival tadında bir koşuya ne dersin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Boğaziçi Yönetim'in destekleri ile gerçekleştirilecek Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar devam ediyor!

8-10 Eylül tarihlerinde, Kemerburgaz Kent Ormanı'ndan başlayarak koşulacak Merrell Belgrad Ultra Trail 2023, yoga, zumba, pilatesin yanında bootcamp, crossfit, macera parkuru, bisiklet turu gibi birçok spor etkinliğini bünyesinde barındırıyor. DJ performansı ve konserlerle coşku dolu bir eğlenceye sahne olacak Merrell Belgrad Ultra Trail 2023, çocukların keyif alacakları içerikleri de ihmal etmiyor.

Eğer sen de; doğa, spor ve eğlenceyi şehrin kalbinde bir araya getiren bu etkinliğe katılmak istersen SPORIST10 indirim koduyla 10% İNDİRİMLİ KAYIT OLABİLİRSİN!

Üstelik, İstanbul'un 3 farklı noktasından ücretsiz servis ve seçili otel konaklamalarında %12,5 indirim imkanı seni bekliyor!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul'un katkılarıyla gerçekleşecek bu spor dolu etkinlikte ayrıcalıklı olarak yerini almak istersen detaylı bilgi ve kayıt için aşağıdaki butona tıklayabilirsin!

Bu yazı 411 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur