13 Haziran 2009
Zil Bu Defa Karneler İçin çaldı.

Zil Bu Defa Karneler İçin çaldı.


8 Eylül 2008 tarihinde başlayan eğitim-öğretim maratonu karne zilinin çalmasıyla tamamlandı.Çınar Koleji olarak hedefimiz öğrencilerimizin iyi bir eğitim almasına yönelik doğru adımlar atmak; düşünme ; algılama ; problem çözme yeteneği gelişmiş ; yeni fikirlere açık ; öz güven ve sorumluluk duygusuna sahip çocuklar yetiştirmektir. Bu hedef doğrultusunda çocuklarımız yıl boyunca ellerinden gelen gayreti göstererek çalıştılar ; yeteneklerine göre başarılı da oldular. Çocuklarımızın yetenekleri ve hayalleri doğrultusunda daha ileriye gideceklerine yürekten inanıyoruz. Karnelerinde koca bir yılın kısa özetini gören öğrenciler ; karneye baktıklarında her dersin özel anılarını anımsayacak ; başarılarını ; anılarını ve yaşadıkları her türlü acı ve tatlı olayları bu küçük kağıt parçasında göreceklerdir.

2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı ; Ramazan Bayramı ;nın ardından 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlayacak. Öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirerek yeni öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalarını diliyoruz.

Başarılı bir eğitim ve öğretim yılının geçmesini sağlayan okul idarecilerimizi ; öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlar ; iyi tatiller dileriz. Bu yazı 2194 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur