11 Haziran 2009
 Nurettin Topçu İ.Ö.Okulu? muzu kutluyoruz.

Nurettin Topçu İ.Ö.Okulu? muzu kutluyoruz.

Galada sahnelenen tiyotro gösterisi ile Tiyatro Sanatçısı Sayın Zafer Kılıç? ın ifadesi ile ?İnsanı insana insanla insanca anlatan tiyatro; görkemli yapısı ve bin yıllara direnen toplumsal gücü ile bizleri kendine hayran bıraktı.?

İki oyundan oluşan gecenin birinci oyunu ?Ah Medya Vah medya Komedyasın Komedya? diğer oyun ise ?Herşeye Söz Gerekmez!? Dans Tiyatrosu ve Performans gösterisiydi. İki oyun arasında sunulan kokteyl ile konuklar ağırlandı.

Başakşehir 2. Etap? ta gurur kaynağımız olan Nurettin Topçu İlköğretim Okulu? muzun bu sıra dışı görsel sanat gösterisinde emeği geçen başta Okul Müdürü Sayın Ayten AYAN? ı? fedakar öğretmenlerimizi ve yarınlarımızın güvencesi güzel yavrularımızı candan kutluyor? başarıların devamını diliyoruz.

Okul Yönetimi? nin hazırlattığı okulu tanıtan Türkçe ?Gülümse? nin 2. Sayısını ve İngilizcesi ?NTP? dergileri misafirlere hediye edildi. Böyle güzide bir çalışmaya imza atmalarından dolayı bir kez daha kendilerini candan kutluyoruz. Başakşehir? e bu güzellikleri yaşattığınız için sizlerle gurur duyuyoruz.

Ayrıca Başakşehir Kültür Merkezi Gösteri Salonu? nu açarak? bu güzel çalışmanın sakinlerle buluşmasını sağlayan Başakşehir Kültür Merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

basaksehiretap2.org Bu yazı 2181 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur