11 Haziran 2009
Deposite Outlet AVM ;den çocuklara karne hediyesi

Deposite Outlet AVM ;den çocuklara karne hediyesi


Deposite Outlet Alışveriş Merkezi ; süper bir karne hediyesi hazırladı: Uzay yolculuğu. Merkeze kurulan dev gezenegenevi ; çocukları uzaya götürüyor. Yoğun geçen bir yılın ardından bugün karnelerini alan öğrencilere ; Deposite Outlet Alışveriş Merkezi ;nin müthiş bir karne hediyesi var: Uzayda yolculuk. Çınar Koleji tarafından yurt dışından satın alınan Çınar Planetarium (Genezengevi) ; alışveriş merkezine kuruldu.

YILDIZ YAОMURU

Özel projektir aracılığıyla gökyüzü simulasyonlarının bir kubbeye yansıtıldığı üç boyutlu görüntüleme sisteminde ; izleyiciler uzayın esrarlı dünyasında gezegeler arasında dolaşıyor. Gezegenevine gelecek çocuklar ; özel sandalyelere oturarak bir fizikçinin yardımı ile gezegenler arasında ve uzay boşluğunda dolaşacaklar ; yıldız yağmuru ile heyecanlı dakikalar geçirecek ; hücrelerin içine girecekler. Ayrıca doğum tarihlerini söyleyerek doğdukları gün gökyüzünün ne şekilde olduğunu görme fırsatı bulacaklar.

BİRKAÇ YERDE VAR

Türkiye ;de birkaç yerde bulunan Planetarium ; haziran ayı sonuna kadar her perşembe ; cumartesi ve pazar günleri ücretsiz olarak Deposite Outlet Merkezi ziyaretçilerini dünyadan uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkaracak.

BİLGİ İÇİN: Uzay yolculuğuna başvurmak ve bilgi almak için Deposite Outlet Merkezi ; Atatürk Bulvarı ; İkitelli adresinden ya da (0212) 671 67 30 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Gazete Habertürk

Bu yazı 2404 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur