10 Haziran 2009
Mezuniyet Kabusu!

Mezuniyet Kabusu!

11-06-2009 Gece Saat 00:23 Gösterdiğinde Başakşehir 4. Etap İstanbul Çarşısı Arka kısmında bulunan Çınar Kolleji?nden gürültüler ve yüksek sesli araç kornaları çalarak mezuniyet gecesinden ayrılan gençler Başakşehir?de sakin başayan geceyi kabusa çevirdi. Bir çok insanın uyku uyumaya ve dinlenmeye çekildiği bu saatlerde balkonlardan? camlardan bakarak ne olduğunu anlamağa çalıştıkları görüldü.

Site güvenliğinden aldığımız bilgilere göre Çınar Kolleji?nde mezuniyet gecesi düzenlendiğini gecenin bu saatinde gürültüyle (Müzik? slogan ve korna sesleri) insanların rahatsız edildiğinin farkında olduklarını bildirdiler. Bunun için gerekli uyarıları yaptıkları? Emniyet Müdürlüğüne gerekli bildirimlerin yapıldığı? ancak tek konvoy şeklide değil 3-4 araçlık guruplar halinde dağıldıkları dolayısıyla kontrol edemediklerini ifade ettiler.

Mezun oldukları için sevinen gençler? sevinirken başka insanların haklarına tecavüz ettiklerinnin farkında değillerdi. Sevinirken dahi başkalarının haklarına saygı duyabilme bilincine varmalarını temenni ederiz.

Basaksehirrehberi.com
Bu yazı 2287 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

feyza özdemir | 10-06-2009 22:00:00

bu mudur mezuniyet gecenin bir yarısı insanları bu kadar rahatsız etmeye kimin ne hakkı var hiç düşünmüyorlar yaa hasta mı var ;yaşlı mı var ;bebek mi var sanki sadece kendileri yaşıyorlar ...


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur