08 Haziran 2009
PTT Faciası!

PTT Faciası!

Başakşehir?de oturuyorsunuz bir işleminiz var ve PTT ޞubesini sordunuz nerde olduğunu öğrendiniz. PTT Başak mah. 4 Etap 1 Kısım Piramit Çarşıda Hizmet vermeye çalışıyor.

Çalışıyor diyoruz çünkü gerçekten tek personeli olan şube tam bir facia?

Personelin çoğu zaman sırada bekleyen insanlara bir şeyler anlatabilme sıkıntısından dolayı uzayıp giden kuyruk kaybolup giden zaman. Personel bu durum karşısında ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Hatta personel ޞubede bir şeyler sorulmaması için camlara? dolaplara muhtemel sorulacak soruların cevabını yazmış. Sıra bekleyen insanların çarşıda bulunan diğer esnafın işlerini engelemeyecek şekilde sırada beklemeleri için uyarılar yazmış.

Personelin su içmeye bile zamanı yok? bir iş için yerinden kalktığında sırada bekleyen insanların tepkisi ile karşılaşıyor. Tek personel ve tek bilgisayarla Başakşehir halkına hizmet etmeye çalışılan şubede bir lavabo bile bulunmamaktadır.

Ptt Bank hizmeti? Posta gönderi hizmeti? Telefon tahsilatı yapılan şubede gün içerisinde onlarca işlem yapılmasına rağmen bir güvenlik personeli dahi bulunmamaktadır. Bu şube ihtiyaca cevap vermemektedir. Ortada hizmet değil tam bir hezimet bulunmaktadır.

İlgili ve yetkili makamların en kısa sürede bu bölgede ihtiyaçlara cevap veren bir şube açmaları gerekmektedir.

Basaksehirrehberi.com
Bu yazı 2218 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur