24 Nisan 2009
Garip birşeyler oluyor

Garip birşeyler oluyor


Cem Garipoğlu ;nun polisteki sorguları ardından serbest bırakılan anne ve babasının cinayetin işlendiği Bahçeşehir ;deki evin kapısına kilit vurduğu belirlendi. Aileleriyle birlikte yaşamaya başlayan anne Tülay Garipoğlu ile baba Mehmet Nida Garipoğlu ; hiç uğramadıkları evin kira ve aidat ücretlerini ise geciktirmeden yatırıyor.

LANETLİ EV

Bahçeşehir ;de ޞelale Evleri ;nde işlenen cinayetin ardından buradaki evlerine kilidi vuran Garipoğlu ailesi ; 3 Mart ;tan sonra evlerine hiç gitmiyor. Burada kirada oturdukları öğrenilen Garipoğlu ailesinin 3 ;5 bin TL kira ve bin YTL ;lik aidat masraflarını ise ödediği tespit edildi. ޞelale Sitesi ;nde ise herkes 73 numaralı eve ;lanetli ev ; gibi bakıyor. Anne Tülay Garipoğlu ;nun kendi annesinin evinde ; baba Mehmet Nida Garipoğlu ;nun da kendi ailesiyle kaldığı öğrenildi. Ayrı adreslerde ikamet eden çiftin yürütülen takibatı zorlaştırmak için böyle bir yöntem geliştirmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

MAFYA MI SAKLIYOR

Münevver Karabulut ;un vahşice vücudu iki parçaya bölünerek öldürülmesinin ardından yaklaşık 2 ay geçti. Ancak cinayetin bir numaralı şüphelisi Cem Garipoğlu hala yakalanamadı. Polise göre ise katil zanlısı Cem Garipoğlu ;nu mafya saklıyor. Polisin ; gelen bir ihbar doğrultusunda araştırma yönünü mafya gruplarına çevirdiği öğrenildi. Cem Garipoğlu ;nun ; babasının fabrikası olduğu öne sürelen Rusya veya Çin ;e kaçtığı yönünde. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş ޞubesi Ağır Suçlarla Mücadele Masası polisleri ; Cem Garipoğlu ;nun ; ailenin bağlantılı olduğu mafya grupları ile irtibatını araştırmaya başladı. Polise gelen ihbara göre ; aile cinayet sonrası yurt dışı ile bağlantısı güçlü olan iki mafya grubu ile anlaşarak Cem Garipoğlu ;nu yurt dışına çıkarttı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ise katil zanlısının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek ;Soruşturma sürdüğü için bu konuda konuşamam ; demekle yetindi.

ÇARޞI PANKART AÇACAK

Öte yandan Beşiktaş ;ın bu hafta deplasmanda oynayacağı Eskişehir maçında Çarşı Grubu ;nun statta ; Münevver Karabulut ;un katil zanlısının yakalanması için pankart açmaya hazırlandığı öğrenildi. Stadyumda tepkilerini ortaya koyacak olan Çarşı Grubu ; ;Katilin yakalanmamasına karşı ; olduklarını pankartla haykıracak.

Kızının katil zanlısı Cem Garipoğlu ;nun hâlâ yakalanamamasına isyan eden acılı baba Süreyya Karabalut ; ;Garipoğlu ailesi herkese para yedirip çocuklarını saklatıyor. Bana sadece Başbakan Erdoğan yardım edebilir. Benim yüreğimdeki acıyı o anlar ; dedi.

Basına tehdit ihtarnamesi

Münevver Karabulut ;un katil zanlısının bulunmasına yönelik yayınları üzerine Cem Garipoğlu ;nun ailesinden basına ihtar geldi. Münevver ;in katil zanlısı Cem Garipoğlu ve ailesi basın kuruluşuna çektikleri İhtarname ile ;Aileyi rahatsız ediyor ; toplum içinde küçük düşürüyor ; yargıyı etkiliyor ; diye bir yazı kaleme aldı. Basın kuruluşlarına gönderilen ihtirname ile ;Münevver ;in katili bulunsun" yayınlarının önüne geçilmek istenildiği iddia edildi. Basında Cem Garipoğlu ailesinin suskunlukları ile dikkatleri çekmişti. Garipoğlu ailesinin Münevver Karabulut ;un ailesini tehdit ettiği iddiaları basında sık sık yer almıştı. Soruşturma ile İstanbul Emniyeti ;ne Cem Garipoğlu ;nun ailesinden gerekli yardımları görmediği ve soruşturmanın zorlukla yürüdüğü belirtiliyor.

GÜL KİREKLO / YAОMUR GÜMÜŞžBOОA -İSTANBUL (Yenisafak) Bu yazı 2744 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur