22 Nisan 2009
Kitap Okuyan Nesil Yetişiyor

Kitap Okuyan Nesil Yetişiyor


Milli Eğitim Bakanlığı?nca ; 25 Mart 2009 tarihinde düzenlenen kitap okuma yarışmasında ; okulumuz ; geçen yıl olduğu gibi ; bu yıl da ilçe birincisi oldu.

Okumak ; insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olup ; insanın düşünce yapısını ve hayal dünyasını geliştirir ; sözcük dağarcığını artırır ; bilgi ve birikim kazandırır. Çınar Koleji olarak okumanın erdemini ; güzelliğini ve yararlarını hiç usanmadan anlatmayı görev edindik. Okumak insanı geliştiren ; yücelten bir çabadır çünkü. Okumak başka hayatların ; insanların ; fikirlerin dünyasına yapılan keyifli bir yolculuktur.

Milli Eğitim Bakanlığı?nın öğrencilere ; okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırma amaçlı düzenlediği ve Başakşehir İlçesi?nde bulunan tüm ilköğretim okullarının katılımıyla gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında finale 10 öğrenci kaldı. 7-F sınıfı öğrencilerimizden SÜHEYL ERDEM TOKSOY yarışmada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliği elde etti. Öğrencilerimizden FURKAN NADAROОLU ise ilk 10?a girmeyi başardı.

Finale kalan öğrencilerimiz 2 Mayıs 2009 tarihinde İl çapında düzenlenen kitap okuma yarışmasında okulumuzu temsil edecekler. Öğrencilerimizin başarılarının devam etmesini diliyor ; kendilerinin yetişmesinde büyük katkıları olan ailelerine ve okuldaki hocalarına teşekkür ediyoruz. Bu yazı 2603 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur