14 Temmuz 2010
Güldal Akşit ; Ak Parti Başakşehir?i  Ziyaret Etti

Güldal Akşit ; Ak Parti Başakşehir?i Ziyaret Etti

Akşit ;yaşanan süreç ve gelişmeler ile Ak Parti Genel Merkezi ;nin yaklaşımlarını İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle  paylaştı.

Ülke genelinde ;yaz süresince hız kesmeden devam eden çalışmalar dolayısıyla Ak Parti Başakşehir İlçe ;sini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili  Güldal Akşit ;İlçe yönetim kurulları için yaptığı bilgilendirme toplantısında 1982 Anayasasının değiştirilmesinin zorunluluğunu anlattı. Ak Parti ;nin yapmaya çalıştığı anayasal değişikliğin toplumun önünü açacağından ; cunta ve cuntacılardan kurtulma olanağı vereceğinin altını çizen Akşit ;  ; ;Artık hiçkimse ihtilallerden medet ummamalıdır ; ; diye konuştu.

Darbe Anayasasından  toplumu kurtarmaya çalıştıklarını anlatan Güldal Akşit ; ;Arabamız yeni ; sapasağlam ; hiçbir sorun yok. Anayasa mahkemesinin bu kararı arabamız üzerinde ufak tefek çiziklere sebep olmuştur. Ama hızımızı kesemez hedefe ilerleyeceğiz  ; ; dedi.

Bilgilendirme toplantısının ardından Güldal Akşit ;Başakşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Başakşehir?de STK?lar ; Anaokulları ve bayan esnafları ziyaret etti. Burada yetkililerle sohbet etti.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1572 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur