09 Temmuz 2010
TDH Başakşehir?den?  Ak Parti Başakşehir?e Katılım

TDH Başakşehir?den? Ak Parti Başakşehir?e Katılım

Katılım sağlayan grup içerisinde TDH Başakşehir İlçe Yönetiminde bulunan TDH Başakşehir (Eş) Başkanı Seyfettin Hamidi? TDH Başakşehir Başkan yardımcısı Cemal Kuray? TDH Başakşehir Başkan yardımcısı Emin Karataş? TDH Başakşehir İlçe sekreteri Ahmet Ayyıldız? TDH Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Süheyla Kurtoğlu? TDH Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Demirci Ak Partiye Katıldı.

Edinilen bilgilere göre bu gün yapılan yöneticiler bazındaki katılım töreni? ileriki  bir tarihte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ;ın katılımıyla geniş çaplı üye katılım töreni yapılacaktır. TDH Başakşehir ;in 39 ilçe içerisinde en çok üye sayısı bulunduran ilçe olmasından dolayı katılım oranının ne kadar olacağı merak konusu oldu.  

İl Başkanlığında yapılan katılım törenine Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ve Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal Katıldı.

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1619 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

CEMAL | 09-07-2010 22:00:00

başakşehir rehberine saygılarımı sunarım. paylaşım için teşekkürler


Avatar

CEMAL | 09-07-2010 22:00:00

biz sarıgülün tarafsız sağcı veya solcu değil diye herkese kucak açan namaz kılan bir lider olarak bildik. ve emek verdik. gerçeği anladığımız kelime ağzından çıktığı an
onun chp kafalı olduğunu anladık. tdh ya davet ettiğim bütün insanlardan özür diliyorum.


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur